TIR'cı Bu Sefer de Çınar'da Kendini Yakmak İstedi!

TIR'cı Bu Sefer de Çınar'da Kendini Yakmak İstedi!

Denizli’de daha önce Ak Parti binası önünde kendisini yakamaya çalışan kişi bu defa Çınar Meydanında binlerce kişinin önünde canına kıymaya kalktı.

A+A-

Yaklaşık bir ay önce Ak Parti Denizli İl Binası önüne çektiği TIR’ın içinde kendisini öldürmeye çalışan İ.D. isimli şahıs, Ak Parti Dneizli İl Başkanı tarafından ikna edilerek intihar etmekten vazgeçirilmişti. Ancak İ.D. yaklaşık bir saat önce Denizli Çınar Meydanına çektiği 20 PT 865 plakalı aracının içine kendisini kapattı. Aracın içine ve üstüne benzin döken İ.D. TIR borcunu ödemesine rağmen mülkiyet sahibinin hala TIRın devrini yapmadığını söyleyerek kendini ateşe vermeye çalıştı.

 

Olay yerine İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri seferber edilirken aracın etrafında geniş çaplı bir güvenlik şeridi oluşturuldu. Elinde tuttuğu çakmağı yakmaya çalışan İ.D. çevredeki vatandaşlara da korkulu dakikalar yaşattı.

 

Emniyet Müdürlüğü mensupları İ.D.’nin içinde bulunduğu araca yavaş yavaş yaklaştıktan sonra aracın camlarını açması için İ.D.’yi ikna etmeyi başardı. Bir süre aracın yanında dikilen Emniyet Müdürlüğü görevlileri İ.D.’yi araçtan çıkması ve intihar teşebbüsünden vazgeçmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak söylenen herşeye rağmen araçtan inmek istemeyen İ.D.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanan polis çakmağı almayı başardı. Bunun akabinde ise itdaiye ekipleri İ.D.’nin üstüne köpük sıkarak benzinin etkisini yok etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.