Tiyatroya gönül veren gençler Genç Denizli'de buluşuyor  

Tiyatroya gönül veren gençler Genç Denizli'de buluşuyor  

Denizli'de tiyatroya gönül veren gençlerin kendilerini geliştirmeleri ve yeteneklerini sergilemelerine olanak sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Kocaeli Üniversitesi ile yaptığı işbirliği ile 3 gün süren doğaçlama ve oyunc

A+A-

Gençlerinin sosyal hayatlarını zenginleştirerek sosyal ve kültürel anlamda kendilerini gelişmelerine olanak sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli kulüpleri arasında yoğun ilgi gören Tiyatro Kulübü, Kocaeli Üniversitesi işbirliği ile 3 gün süren eğitim çalışması düzenledi. Kocaeli Üniversitesi Eğitim Görevlisi Şebnem Telci'yi Genç Denizli Merzeci Evi'nde ağırlayan Genç Denizli Tiyatro Kulübü üyeleri 3 gün süren verimli bir eğitim programı geçirdi. Genç Denizli Tiyatro Kulübü Eğitmeni Hakan Kurt, doğaçlama ve oyunculuk üzerine yapılan eğitim programında öğrencilerin uygulamalı çalışma yapma fırsatı bulduğunu söyledi. Eğitim sonunda Kocaeli Üniversitesi Eğitim Görevlisi Şebnem Telci ile birlikte yapılan doğaçlama ve interaktif gösterinin izleyenlerin beğenisine de sunulduğunu kaydeden Kurt, eğitim çalışmalarının farklı konuklar ile devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Şubat ayı tiyatro programı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün Şubat ayı programlarının sürdüğünü ifade eden Kurt, Şubat ayındaki programın şu şekilde sürdüğünü açıkladı: "19 Şubat 2016 Cuma Çatlaklar Oteli-1, 21 Şubat 2016 Pazar Türkmen Düğünü, 28 Şubat 2016 Pazar Atölye Performansı oyunları ile saat 20.00'de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda tiyatro severler ile buluşacağız" diye konuştu.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.