Toplumda Önemli Bir Görev

Toplumda Önemli Bir Görev

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Tefenlili “Toplumun sesi, gözü, kulağı olan gece gündüz çalışan basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

Gazeteciliğin toplumu aydınlatmak gibi önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Tefenlili mesajına devamda şu görüşlere yer verdi:

Önemli Bir Görev

“Halkın doğru, hızlı ve tarafsız haber almasını sağlayan basın çalışanlarımız toplumumuzun aydınlatılmasında önemli bir görevi üstlenmektedir. Toplumun sorunlarının, taleplerinin ilgili mercilere ulaşmasında köprü vazifesi gören basın çalışanları, toplumu bilgilendirerek toplumun haber alma ihtiyacını da gidermektedir. Hiçbir fedakârlık ve sorumluluktan kaçınmadan, zor şartlar altında görevlerini yapan basın çalışanlarımız, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde de önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

 

Bu duygu ve düşünceler ile tarafsız şekilde, mesleki ilkelerinden ödün vermeden görevlerini yapan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü en samimi duygularım ile kutluyor,  görevlerinde üstün başarılar diliyorum”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.