Topraklık Mahallesi Değişim İstiyor

Topraklık Mahallesi Değişim İstiyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinin Topraklık mahallesinde 23 senedir ikamet eden Esnaf Hüseyin Gökce mahallesinde muhtar adayı oldu.

A+A-

Mahallemizdeki bütün sorunları ve çözümlerini biliyorum diyen Hüseyin Gökce, bu yola ekmeğini yediğim mahalleme hizmet etmek istiyorum. Gayret bizden Takdir Allah'tan, dedi.

Hüseyin Gökce Kimdir?

Hüseyin Gökce 1975' Tavas doğumlu. Evli ve 4 çocuk babası olan Gökce, 23 senedir Topraklık Mahallemizde ikamet etmekte. Aynı zamanda mahalle esnaflarından olup Halk Caddesi'nde bulunan Gökce Pide Salonu işletmekte. Mahallelinin pek çoğunu  yakından tanıyan Gökce, 1. Aza olarak sürdürdüğü görevi mahallelinin de desteğiyle muhtar olarak devam ettirmek istiyor.

56158215_410531059680835_135265433732251648_n-001.jpg

Eksikleri ve Yapılması Gerekenleri Biliyorum

Mahallenin eksikliklerini ve yapılması gerekenleri bildiğini dile getiren Gökce, çözüm üretmek için yılmadan çalışıp güzel hizmetler yapmak için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti ve herkesin hakkında hayırlısı olsun dileklerini ileterek Topraklık Mahalleri halkından hizmet için çıktığı yolda desteklerinizi beklediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.