Trabzonspor Galatasaray canlı izle

Trabzonspor Galatasaray canlı izle

Trabzonspor Galatasaray maçı şifresiz Bein Sports 1 canlı izleyin. Süper Lig’de Trabzonspor Galatasaray maçı şifresiz Lig TV canlı izle linki. TS GS maçı Bein Sports 1 canlı izle şifresiz Taraftarium24, Jestyayın canlı yayın linkleri araştırılmakta.

A+A-

Trabzonspor Galatasaray maçı şifresiz Bein Sports 1 canlı izlemek için futbol severler arayış içerisinde Süper Lig’de 15. hafta maçında Trabzonspor sahasında Medical Park Stadyumu’nda ezeli rakiplerinden Galatasaray’ı konuk etmekte. 26 Aralık Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Trabzonspor Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanmakta.

Trabzonspor Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar şifresiz Bein Sports 1, Lig TV canlı yayın linklerini araştırmakta.

Ligde geride kalan 14 haftada 1 haftayı bay geçen Galatasaray, 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Ligde 26 puan toplayan Fatih Terim'in öğrencileri, birer maçı fazla olan lider Alanyaspor'un 1 puan ile gerisinde, üçüncü Fenerbahçe'nin ise averajla önünde 2. sırada bulunmakta.

Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde çıkışa geçen Trabzonspor ise ligde beşer galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşadı. Haftaya 20 puanla giren Karadeniz temsilcisi, Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor'un averajla gerisinde 9. sırada yer almakta.

MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Flavio, Baker, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Galatasaray: Okan, Elabdellaoui, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Arda, Feghouli, Emre Kılınç, Falcao

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.