Trafiği Rahatlatacak Hamle

Trafiği Rahatlatacak Hamle

Şehir çapında devam ettirdiği başarılı ulaşım projelerini teker teker hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, trafik problemini büyük oranda rahatlatacak yeni çevre yolu projesi bitmek üzere.

A+A-

Başkan Osman Zolan, bitme aşamasına gelen çevre yolunda incelemeler yaptı. Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmasında, Denizli iline yeni bir çevre yolu kazandırdıklarını ifade ederek, 50 metre genişliğinde 4 geliş, 4 gidiş olan yolun Denizli’nin trafik yükünü alacağını, kent merkezindeki trafik akışını rahatlatacağını ve çalışmaların sonuna geldiklerini ifade etti.

 

En yakın zamanda hizmette

 

Dev projeyle her gün kent merkezi trafiğine girmek zorunda kalan araç yükünün kalkacağından bahseden Başkan Osman Zolan, bu yolun Üçler bölgesinden, 1200 Evler, Göveçlik yolu ve 29 Ekim Bulvarı'nın birleştiği noktadan başladığını, Ali Marım Bulvarı’nın devamı olarak bulunan yolun yoğun bir hafriyattan sonra İzmir Bulvarı’na indirdiklerini, yolun tamamlanması ile artık binlerce aracın şehir merkezine girmeyeceğini, bu yolun şehrin trafik yükünü önemli bir şekilde alacağını, sürücülerin artık kent merkezine girmeden bu çevre yolu ile Merkezefendi İlçesi’nde bulunan ortalama 20 mahalleye ulaşım sağlayacağını ve yeni çevre yolunun en yakın zamanda hizmete alacağını belirtti.

 

Hal Köprülü Kavşağı'na bağlanacak

 

Başkan Osman Zolan, bu çevre yolunun Hal Köprülü Kavşağı’na bağlanacağını, oradan Bozburun yoluna ve daha sonra da vatandaşların Ankara yoluna güvenli bir biçimde ulaşacağını, neticede İzmir yoluna, Ankara yoluna veya Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen Merkezefendi ilçesindeki tüm vatandaşların burada konforlu, rahat ve hızlı bir ulaşım sağlayacağını belirtti.

 

Hedef hızlı ve konforlu ulaşım

 

Başkan Zolan, yeni yollar ile şehrin merkezinde meydana gelen trafik yükünü alıp insanların konforlu ulaşımını sağlama noktasında gayret gösterdiklerini yeni yapılan kavşak düzenlemeleri ile trafik yönetim sistemi ile Denizli’nin trafiğini rahatlattıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.