Trafik Lambası Zor Durdurdu

Trafik Lambası Zor Durdurdu

Denizli ilinde Ulus Caddesi üstünde aşırı hız ve dikkatsizlik sebebi ile meydana gelen kazada iki aracın kafa kafaya çarpıştığı ifade edildi. İşte kaza ile alakalı detaylar…

A+A-

Denizli ilinde Ulus Caddesi üstünde iddialara göre aşırı hız ve dikkatsizlik sebebi ile  gerçekleşen kaza sonucunda 2 araç kafa kafaya birbirine girdi. Kaza sonucunda 2 kişinin de yaralandığı dile getirildi.

Sabah sularında Ulus Caddesi'nde meydana gelmiş olan kazada 20 AKY 67 plakalı araçla 48 F 5126 plakalı otomobil ışıklı kavşakta kafa kafaya  birbirlerine girdiler. Aşırı hız, dikkatsizlik ve kural ihlali sebepleri ile meydana geldiği söylenen kaza sonucunda iki araçta adeta savruldular. Araçlardan bir tanesinin trafik lambasına çarpıp durabildiği görüldü.

İki Araç Savruldu

Ulus Caddesi'ni savaş alanına çeviren kazada yaralılara ilk müdahale çevredeki diğer sürücülden geldi.  Ardında hemen sağlık ekiplerine haber edildi. İhbarı alan sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal ettiler. Yaralılara ilk müdahalelerini yapmış olan sağlık ekipleri yaralıları hemen ambulanslar ile hastanelere sevk ettiler. Kazanın ardından bölgede trafik akışının bir müddet aksadığı ama polis ekiplerinin müdahalesi ile daha sonra açıldığı da gelen bilgiler arasında.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı da gelen bilgiler arasında.

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.