Trafik Polisi Canına Kıydı

Trafik Polisi Canına Kıydı

Denizli ilinin  Çivril ilçesinde, Bölge Trafik Denetleme Şubesi'nde görevli olan polis memuru Fatih C.Ö., görevi başında iken beylik tabancası ile intihar etti.

A+A-

İddialara göre, Denizli ilinin Çivril İlçesi'nde Kıralan Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görev yapan 1973 doğumlu Trafik Polisi Fatih Civan Özbaş, görevde ve nöbetçi olduğu sırada şu anda netleşmeyen bir sebepten dolayı Şube içinde bulunurken kendisine ait olan beylik tabancası ile intihar edip hayatını sonlandırdı

Silah seslerini işiten ve o yöne doğru koşan silah arkadaşları evli ve iki çocuk babası Özbaş’ın ağır yaralı olduğunu gördüler. Çok acil bir şekilde sağlık ekiplerine haber verildi. Haber alınması ile intihar edilen yere gelen 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Trafik Polisi Fatih Civan Özbaş’ı kurtaramadılar.

Sessiz Sakin Biri Olarak Tanınırdı

Meslektaşları arasında sakin ve sessiz biri olarak tanınan Özbaş’ın yaşamını yitirmesi Şube de bulunan tüm arkadaşlarını matem havasına soktu. Meydana gelen üzücü olay karşısında şoke olan meslektaşları uzun bir süre Şubenin dışarısında oturdular ve gözyaşlarına hakim olamadılar.

İntihar olayı ile alakalı polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldığı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.