Trafik Rahatlayacak

Trafik Rahatlayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli ilinde ulaşım problemini tamamen çözecek yatırımlar bir bir hizmete giriyor.

A+A-

İzmir Bulvarı'nda daha evvel hizmete girmiş olan Sanayi Bağlantı Köprüsü’yle 29 Ekim Bulvarı arasında bağlantıyı sağlayacak yeni çevre yolunun çalışmaları devam diyor. 30 metre genişliği olan, 4 şeritli ve 41 metre boyunda bir de köprünün inşa edileceği yeni çevre yolu Örnek Caddesi, Ahi Sinan Caddesi ve Merkezefendi Caddesi'nin trafiğinde rahatlama sağlayacak.

 

Ulaşımda Da Örnek Kent Denizli

 

Başkanı Osman Zolan, bir süre evvel çalışmaları başlamış olan projede incelemelerde bulundu. İncelemelerde Başkan Osman Zolan'ın yanında DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, daire başkanları da vardı. Başkan Zolan, trafikteki araç sayısının gittikçe yükseldiğini belirterek, ihtiyaç olan tüm bölgelerde projeler yaptıklarını, bu projelerinse pek çok şehir tarafından örnek alındığını dile getirdi. Ulaşım konusunda 2017 ve 2018'in çok verimli geçeceğini belirten Başkan Zolan, Denizli ilinde ulaşım sorununun giderileceği yatırımların sürdüğünü, yeni çevre yoluyla bu bölgenin ayrı bir cazibe merkezi olacağını, 29 Ekim Bulvarı ve etrafındaki caddeleri de barındıran alanın trafiğinin de rahatlayacağını dile getirdi.

 

İki Yönlü, Çift Şeritli Ve 30 Metre Genişliğinde

 

Yeni çevre yolu ve bağlantı yollarını da içine alan projede ayrıca yeni bir teknik ile 16 metrelik genişlikte 41 metrelik uzunlukta yeni bir köprüde yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.