Tuğrul:''İYİ Ve Sağlam Bir Ekip Oluşturduk.''

Tuğrul:''İYİ Ve Sağlam Bir Ekip Oluşturduk.''

Tuğrul:''İYİ Ve Sağlam Bir Ekip Oluşturduk.''

A+A-

Denizli'de bütün ilçe teşkilatlarını kuran İYİ parti sahaya inmeye hazırlanıyor.Buldan İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri de Pamukkale'de bir otelde yaptıkları konaklamalı toplantıda tanışma,kaynaşma ve gündem değerlendirme toplantısı yaptı.Bu yaptıkları toplantı için basına yazılı açıklama yapan İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul şunları söyledi:

Bizim İYİ Parti olarak kaybedecek zamanınız yok biran önce büyük bir aile olup ve neler yapacağımızın yol haritasını belirleyip harekete geçmemiz gerekiyor. Bunun da yolu ekip arkadaşlarımızın birbirini iyi tanıması ile mümkün olacaktır. Bu anlayışla ilk toplantımızı eşlerimizinde birarada olduğu ve daha uzun bir süreyi birlikte geçirebileceği bir toplantının tanıma, tanışma, kaynaşma anlamında verimli olacağını düşündük. Pamukkale Colossae thermal otelde 1 gece konaklamalı toplantımızı gerçekleştirdik.

Biz iyi bir ekip olduğumuzu biliyorduk ama bu toplantı sonucunda ne kadar sağlıklı bir ekip oluşturduğumuzu da görmüş olduk. Toplantımıza İl başkanımız sayın Yasin Öztürk Beyin katılımı da bizim ve arkadaşlarımız için ayrı bir önem taşıyordu. Ben, Başkan bey ve beraberinde bizimle olan İl yönetim kurulu arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimizi sık sık yapacağız. Yönetim kurulu arkadaşlarımız dışında da bizimle beraber olmak isteyen herkesle birlikte yapmaya devam edeceğiz.

Bizim insanımızın herşeyden önce morale ve huzura ihtiyacı var. Biz bu toplumsal sorumluluğu üstleneceğiz ve kaybolan değerleri tekrar kazanacağız. Ben, bizimle bu yola çıkan İyi arkadaşlarımızı sizin nezdinizde tebrik ediyor başarılar diliyorum.

İYİ PARTİ BULDAN KURUCU İLÇE BAŞKANI MEHMET TUĞRUL



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.