Tüm İşletmeler Kontrol Altında

Tüm İşletmeler Kontrol Altında

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşında vatandaşların yoğun olarak tercih edeceği kafeteryalarda, kuruyemişçilerde ve pastanelerde denetimlerine devam etti.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçe sınırları içerisinde bulunan işletmeleri denetleyen Zabıta ekipleri, denetimler sırasında pastaneler, kafeler ve kuruyemişçilerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, iş yerinin ticari faaliyet göstermesi için temin edilmesi gereken belgeler gibi hususlarda denetimlerini gerçekleştiriyor.

Titizlikle Yapılıyor

Denetim faaliyetlerinin titizlikle sürdürüldüğünü belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımızın sağlığı için sık sık denetimlerde bulunuyoruz. Bu kez de yeni yılı karşılarken denetimlerimiz aralıksız sürüyor. Merkezefendi sınırlarımızdaki gıda üzerine faaliyet gösteren işletmelerimizin tümü kontrolümüz altında. Merkezefendili hemşerilerimizin yeni yıllarını kutluyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ayrıca yılbaşı akşamında da vatandaşların şikâyetleri ile ilgili olarak ‘444 86 62 numaralı Merkezefendi Belediyesi Çağrı Merkezi’ni aramaları halinde, zabıta ekiplerinin şikâyetleri hızla değerlendireceğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.