Tüm Üyeler Birlikte Kahvaltı Yaptılaar

Tüm Üyeler Birlikte Kahvaltı Yaptılaar

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR, İçişleri Bakanlığı mensupları eşleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Üyeleri ile bir araya geldi.

A+A-

İçişleri Bakanlığı Mensupları Eşleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Üyelerini çiçeklerle karşıladı. Mevlüt DEMİR, 36 vakıf üyesiyle birlikte kahvaltı yaptı.

 

Denizli’yi ilgilendiren her konunun konuşulduğu kahvaltıda, Mevlüt DEMİR,çeşitli konularda da bilgi verdi. Verdiği bilgilerden sonra Emniyet Müdürü Demir ''Özellikle Denizli'deki emniyetle ilgili konulara değinerek,denizli büyük bir şehir burada oluşacak emniyetle ilgili her durumda üzerimize düşen tüm çalışmaları yapmaktayız ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Konuşmasında şehrin her alanında tarihin, sanayinin ve doğal güzelliklerin bir arada bulunduğu bunun yanı sıra bu şehri ayakta tutan halkıyla Denizli’nin diğer illere göre daha aktif ve ahenkli bir şehir olduğunu belirtti. Denizli’nin huzuru ve güvenliği için gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.''

 

İçişleri Bakanlığı Mensupları Eşleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Üyelerini temsilen söz alan Yıldız ERKAN, Denizli’nin güvenli bir şehir olmasından ve bu güveni sağlayan Emniyet birimlerinin çalışmalarından bahsederek Denizli Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına işlerinde kolaylıklar,başarılar diledi ve Mevlüt DEMİR’e gösterdiği ilgiden ve tertiplenen kahvaltı programından dolayı teşekkür etti.

Hoş bir havada geçen kahvaltıdan sonra Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR’in dernek üyelerine günün anısına hediyeler vermesiyle sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.