Tunceli'de de Seyit Rıza'ya Terörist Dedi!

Tunceli'de de Seyit Rıza'ya Terörist Dedi!

MHP Lideri Devlet Bahçeli valiliği ziyaretinin ardından kameraların karşısına geçerek, "İşte buradayım Davutoğlu" dedi.

A+A-

MHP Lideri Devlet Bahçeli Tunceli Valiliği önünde yaptığı konuşmada Tunceliye gelmelerini yabancı, hasım bir ülkeye gelmeleri gibi engellenmeye çalışıldığını söyledi.

"İŞTE BURADAYIM DAVUTOĞLU"

Başbakan Ahmet Davutoğlunun kendisine cesaret okuduğunu ve cesaretini sınadığını hatırlatan Bahçeli, "Başbakan öylesine çıldırmıştı ki, söylediklerinizi Tuncelide söyle demişti. İşte Tuncelideyim. Devlet devletiyle, devlet milletiyle Tuncelidedir" dedi.

Bahçeli devamında şunları söyledi;

"Biz Türk vatanının her yöresinde şeref ve namus mücadelesiyle ülkülerimizi anlatıyoruz. Davutoğlu öğrenemediyse buradan hatırlatıyorum: "Milliyetçi Harekette mangal gibi bir yürek; demir dağları eritecek kadar cesaret vardır. Sorumsuz zihniyetlerin bizimle aşık atması, iddialaşması mümkün değildir. Devleti yıkmaya çalışan hiçbir girişime müsaade gösterilemez."

İSYAN-TERÖRİSTLER DEDİ

Bahçeli ayrıca, Davutoğlunun "Ankarada söylediklerini git Tuncelide de söyle" sözleri üzerine 1937-38 yılında Tuncelide çıkan olayların bir istan olduğunu, buna karışanların ise devrin teröristleri olduğunu söyledi.

Devamında Davutoğluna seslenen Bahçeli, şu sözlerle konuşmasını noktaladı:

"Ben Tunceli’de olduğuma göre devlet devletinin her yerinde sapa sağlam durduğuna göre Başbakan ne yapacaktır. Bu şahsiyet bundan sonra nasıl Başbakanlık yapacaktır. Davutoğlu erdemli davranıp istifa ederek kalan haysiyetini kurtarabilecek midir? Devlet diz çökmez. Devletin el etek öpeceğini iler i süren Başbakan’a diyorum ki devlet el de etek de öpmez."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.