Turancı Ülkücülerden Hükümete Suç Duyurusu

Turancı Ülkücülerden Hükümete Suç Duyurusu

Denizli’de Türkçü Turancı Hukukçular (TTH) Grubu, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun Ege Üniversitesinde çıkan olaylar sonucu öldürülmesiyle ilgili olarak AKP hükümetleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

A+A-

Türkçü Turancı Hukukçular, PKK, KCK-BDP-HDP, AKP Hükümetleri,  Ege Üniversitesi Rektörlüğü, İzmir Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Valiliği hakkında suç duyurunsa bulundu.

Türkçü Turancı Hukukçular adına Av. Adem Supçin,  Denizli Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk,  Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem,  Türk Ocakları Denizli Şubesi Başkanı Nuri Serbest, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Avukatlar katıldı.

“MİLLETİN VİCDANINDAKİ YARGILAMANIN BAŞLAMASINI SAĞLAMAYI HEDEFLEMEKTEYİZ”

Supçin  açıklamasında, “Fırat kardeşimizin teröristler tarafından şehit edilmesine sebep olan asıl fiil ve faillerin yargılanması için başlatmak istediğimiz yargılama süreci, resmi makamları olduğu kadar milletin vicdanındaki yargılamanın başlamasını sağlamayı hedeflemekteyiz. Bu mücadeleye destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ

Ülkü Ocakları Başkanı  Hüseyin Ülgen de yaptığı konuşmada, “20 Şubat tarihinde Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bulunan Ege Üniversitesi Kampüsünde, bölücü terör örgütü PKK’nın üniversitedeki mensupları  tarafından tek gayesi Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin  birlik, dirlik içinde güçlü yarınlara gitmesini isteyen bu uğurda da üzerine düşen sorumlulukları yerine getiren Yüce Türk Milletinin değerli evladı Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu kirli niyetleri doğrultusunda kirli elleriyle şehit etmişlerdir. Türk Milliyetçiliğini kendine yol edinmiş olan Ülkü Ocakları mensubu olan bizler gerekirse milyonlarca Fırat olur bu uğurda canımızı veririz, gerekirse de Atilla olur Tanrı’nın gazabını bu hainler ve koruyucularına kusarız.   Mücadelemizin bugünkü şeklini ve duygularımızı Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk’ün Bursa Nutku’nda izah etmiştir” diye konuştu.

ŞİKAYETÇİYİZ

Av. Uğur Şimşek de şikayet dilekçesinin gerekçesi ile ilgili olarak, “Türkiye Cumhuriyetinin malına ve canına, birlik ve bütünlüğüne kast eden terör örgütü PKK ve uzantısı KCK; BDP-HDP ile bu örgütün amaçlarına açıkça öngördüğü halde hizmet eden politikaları ile Adalet ve Kalkınma Partisi Hükümetlerinden Türk Milleti adına şikayetçiyiz” ifadelerini kullandı.

Türkçü Turancı Hukukçular basın açıklamasının ardından şikayet dileklerini Denizli Cumhuriyet Savcılığına verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.