Turizmcilerin Yüzü Güldü

Turizmcilerin Yüzü Güldü

Turizm sahasında Türkiye'nin önde gelen projeleri içinde bulunan Termal İyi Gelir Projesi’nin son reklam filmi ünlü manken Özge Ulusoy ile çekildi.

A+A-

MÇS Fikir Sanat’ın hazırlamış olduğu reklam filmi sosyal medyada büyük bir ilgi toplarken, İstanbul, İzmir, Antalya, Aydın, Afyon ve Konya gibi pek çok şehirde ekranlara gelen film kısa zamanda milyonlarca kişiye ulaştı.

Denizli ilini ve bilhassa da Pamukkale'yi etkin ve etkili bir biçimde tanıtmak için 2016 senesinde DENTUROD ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile başlatılan "Termal İyi Gelir" Projesi’nin son tanıtım filmi ünlü manken Özge Ulusoy ile çekildi.

3 senede 5 milyondan fazla kişinin ziyarette bulunduğu www.termaliyigelir.com sitesi ile Denizli iline gelen turist sayısındaki artış oranları turizmcilerin yüzünü güldürdü. Senenin ilk 3 ayında açıklanan rakamlarda projenin ne denli başarılı olduğunu gösterdi. Termal İyi Gelir'in başlatıldığı 2016 senesinde Pamukkale'ye gelen turist sayısı 889 bin 931 iken bu sayı 2017'de 1 milyon 524 bine ulaştı. Geçtiğimiz sene, bir evvelki seneye göre Türkiye'ye gelen turist sayısı % 28 oranında artarken, Pamukkale'ye gelen turist sayısındaki artışın ise rekor bir seviyede yükselip % 71 oldu.

Artış 2018'de de devam ediyor

Denizli ilinin turizm potansiyelini yükseltmek amacıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp Termal İyi Gelir çalışmasını da aynı heyecan ve azim ile sürdüren turizmciler projenin getirisini 2018 senesinde de almayı sürdürüyor. Geçtiğimiz sene ilk 3 ayda Pamukkale'ye gelmiş olan turist sayısı 143.700 olarak tespit edilirken, bu rakam 2018 senesinin ilk 3 ayında 216.000'e erişti. Beyaz cennet Pamukkale'ye gelen turist sayısı bir evvelki seneye göre meydana gelen % 51 oranındaki artış Termal İyi Gelir'in başarısını da gösterdi.

Kampanya tüm dünyaya yayılıyor 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DENTUROD'un ortaklaşa başlattığı kampanya bu yıl yurt içi ve yurtdışındaki açık hava, sosyal medya, yazılı ve görsel basın ile fuarlarda etkin bir biçimde sürecek. Bu yılki kampanyanın reklam filminde ünlü model Özge Ulusoy oynarken, gelecek aylarda pek çok ünlü isim termal iyi gelir için Denizli iline gelecek. 3 seneden beri Mehmet Çağrı Sebzeci’nin ajans başkanı olduğu MÇS Fikir Sanat tarafından sürdürülen reklam kampanyasının bu seneki fotoğraf çekimleri ünlü fotoğraf sanatçısı Gökhan Çırak tarafından yapıldı. 

“Amacımız, bölgemizi tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtabilmek”

MÇS Fikir Sanat Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci, Pamukkale’nin daha geniş kesimlere erişmesi amacı ile çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti ve hazırladıkları reklam filmlerini yalnızca Türkiye’de değil, birçok ülkede fuarlarda, televizyonlarda yayınladıklarını, Türkiye’nin bilinen yüzü Özge Ulusoy’un da bu projeye çok yakıştığını, amaçlarının, bölgeyi tüm dünyaya en iyi biçimde tanıtabilmek olduğunu ama Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan, DENTUROD Başkanı sayın Gazi Murat Şen başta olmak üzere DENTUROD Yönetim Kurulu üyeleri ve turizmcilerin tam desteği olmasaydı bu projenin böylesine başarılı olamayacağını, bu proje bugün pek çok belediye tarafından örnek alındığını ve inşallah ileriki aylarda daha pek çok ünlü ismin proje için Denizli’ye geleceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.