Türk Eğitim Sen Denizli Şubesinden Vefa Lokması

Türk Eğitim Sen Denizli Şubesinden Vefa Lokması

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi tarafından Covid 19 virüsü nedeniyle hayatını kaybeden Mustafa Ergenay ile geçirdiği bir rahatsızlık sonucu genç yaşta yaşamını yitiren Mehmet Türksever için lokma hayrında bulundu.

A+A-

Çameli ilçesinde gerçekleştirilen lokma hayrına Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Kamu Sen İl Temsilcisi ve TES Şube Başkanı Emre Erdoğan,  TES İlçe Başkanı Hüseyin Hoş, Mustafa Ergenay ve Mehmet Türksever Öğretmenlerin yakınları ve arkadaşları katıldı.

Mekanları cennet olsun

TES Şube Başkanı Emre Erdoğan yaptığı konuşmada, “Rahmetli Mustafa Ergenay Başkanım ve Mehmet Türksever müdürüm için Çameli'de yaptığımız lokma hayrına katılan Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ederiz. Bu organizasyonda emeği geçen Çameli ilçe başkanım Hüseyin Hoş başta olmak üzere yönetimdeki arkadaşlara da teşekkür ederim.  Genç yaşta hayatlarını kaybeden meslektaşlarımız Mustafa Errgenay ve Mehmet Türksever’e Allah’tah rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.