Türk Havlusu Kendini Gösterdi

Türk Havlusu Kendini Gösterdi

A+A-

Avrupa basketbolunun en üst seviye organizasyonu Turkish Airlines Euroleague'de en iyi 4 takımın sahneye çıktığı Final Four heyecanı 18 ve 20 Mayıs 2018 tarihlerinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da yapıldı.

 

Temsilcimiz Fenerbahçe, Rusya'dan CSKA Moskova, Litvanya’dan Zalgiris ve İspanya'dan Real Madrid'in şampiyonluk için kıyasıya ter döktüğü organizasyonda Real Madrid zafere ulaştı.

 

Bu yıl 2. Defa Euroleague - Denizli İhracatçılar Birliği işbirliği ile, Final Four'da 4 takımın kullandığı tüm havlular en üst kalite ile Denizli ilinde üretildi. Türk havlusunun marka bilinirliğinin artması için "Turkish Towels” markası altında sürdürülen çalışmalar çerçevesinde, tüm dünya Türk havlusunu nihai tüketicisi tarafından da bilinmesi ve tercih edilmesi hedefleniyor.

 

Kazanan “Turkish Towels” Oldu...

 

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, böyle büyük bir organizasyonda "Turkish Towels” markasının yer almasının heyecanı içinde olduklarını, bu yıl 2. defa Turkish Airlines Euroleague’de yer aldıklarını ve Final Four'un sponsorlarından birisi olduklarını, Avrupa’nın en ünlü basketbolcularının sırtlarında Türk havlusunun yer almasının herkes için büyük bir gurur kaynağı olduğunu, finallerin tüm dünyada 100’ün üzerinde ülkede canlı olarak yayınlandığını ve ortalama 500 milyon insanın televizyonlardan maçları takip ettiğini, bu projenin Türk havlusunun markalaşma sürecinde kendilerine çok büyük katkılar sunacağına inandığını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.