TÜRK MİLLETİ İÇİN İKİ BÜYÜK TEHLİKE!

TÜRK MİLLETİ İÇİN İKİ BÜYÜK TEHLİKE!

A+A-

Bu memlekette siyasi, iktisâdi, kültürel, ahlâki ve dahası milli ve dini sahada her ne kadar yıkım, taarruz, saldırı varsa ki var, bütün bu yıkımın iki büyük taşeronu vardır;

Biri Atatürk sonrasının azgın CHP si,

Bir diğeri ise Okyanus ötesinin AKP sidir.

Allah, Türk milletini ve dinimiz İslâmı bu iki hırlı ve şerli partinin fitne ve fesadından korusun. (Seçmen kitlesinin bir bölümünü tenzih ederim)

AKP ve CHP, PKK konusunda ruh ikizidirler aynı şeyleri düşünürler ve zihniyetleri icabı her ikisi de Türklük düşmanı ve PKK sempatizanıdırlar. Türk Devletinin bölünmez bütünlüğü gibi bir dertleri asla yoktur.

Din düşmanlığı ve bölücülük 1938 sonrasının CHP siyle başlamış olup, AKP ile de zirve yapmıştır.

CHP, dine direk olarak saldırmıştır,

AKP ise dini istismar edip, İslâm'ın içini boşaltarak din düşmanlığı yapmıştır ki bu sebeple din konusunda CHP'den çok çok daha tehlikelidir.

AKP;

Çok tehlikeli olup, sinsi ve merhametsizdir!

Eline geçen ilk fırsatta zehirli iğnesini batırır ve büyük bir zevkle senin ölümünü seyreder. İslâm onun elinde oltaya takılı yem gibidir!

Yaptığı duble yollarla övünür lâkin câmilerden cehenneme tek istikametli otobanlar yapmıştır!

Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün karşısındadır ve bu sebepledir ki; ABD’de ki bir Yahudi Kuruluşun gönderdiği yazılı isteklerini, partinin kuruluş proğramına koyarak, bu proğram doğrultusunda ‘’Kamunun Yeniden Yapılandırılması ve Mahalli İdareler Kanununu’’ hayata geçirerek, Türk Devletinin parçalanmasının yolunu açmıştır.

En kısa zamanda tarihten silinmesi gereken büyük bir tehlikedir. Türk düşmanlığı ve din istismarı üzerine proğramlanmış Okyanus ötesi bir projedir.

AKP'nin Parti Proğramı, ABD deki bir Yahudi Lobisi tarafından yazılarak gönderilmiştir ve bu proğram Türk Devletini bölmek üzere kurgulanmıştır!

CHP;

Sabıkası kabarıktır, uzak durmak ve temkinli olmak gerek, hiç güvenilmez. Bundan yirmi beş yıl önce, bugünkü AKP ve PKK ağzı ile konuşuyordu;

27 ayrı etnik köken sözünü ilk defa CHP ortaya atmış, Erdoğan'da 27 ye 9 daha ekleyerek 36 ya çıkartmıştır.

1978 de ise bir seçim mitinginde ''Ey Dersim kahramanlarının çocukları, tribünlerde oturmak zamanı değil, sahaya atlayın'' diyerek, halkı devlete karşı isyana teşvik etmişti.

KIlıçdaroğlu, eline geçen ilk fırsatta, Dersim üzerinden Atatürk'ü ve Türk devletini yargılayacak ve arkasından PKK nın özerklik fikrini hayata geçirmek için elinden gelen gayreti gösterecektir!

CHP, daha dün Türk milletinin ordusuna, milli ve mânevi değerlerine karşı kin kusuyordu.

İlk kez ''Asker köy yaktı, faşist ordu, Terörle Mücâdele Kanunun 8. Maddesi kalksın'' diyerek teröriste arka çıkan yine CHP idi. Eline fırsat geçse aynısının bin beterini yapar!

CHP, Atatürk’ün ölümünün hemen arkasından, ABD ve Avrupalı devletlerle imzaladığı gizli anlaşmalarla, Türk devletini Batı’nın vesayeti altına sokmuştur. Yıllar sonra AKP de ABD li COLİN PAUL ile iki sayfalık, 9 maddelik öyle bir gizli anlaşma imzalamıştır ki inanın tam bir ölüm fermanımız.

Şu an AKP ve CHP, çeşitli ayak oyunlarıyla MHP’ yi siyâset dışı bırakmanın peşindeler de bir türlü beceremiyorlar!

Her ikisi de federasyoncu ve de HDP dostudurlar.

Atatürk’e muhalefet ve düşmanlıkta birbirlerini aldatmazlar.

AKP'nin apaçık bir şekilde tartışmasız olarak Atatürk düşmanıyken,

Atatürk'e ''KEFERE'' diyen bir Prof da CHP'de hem milletvekili, hem Genel Başkan Yardımcısıdır.

Yine CHP'nin Milletvekili olan başka bir Genel Başkan Yardımcısı ise ''Bizim Atatürk devrim ve ilkelerini takip etme gibi meselemiz yok'' diyerek utanmadan poz verip kırıtabiliyor.

Her ikisinin de, üniter devlet yapısı, bölünmez bütünlüğümüz, Anayasanın değiştirilemez maddeleri diye bir hassasiyetleri olmadığı gibi, ellerine geçirdikleri ilk fırsatta ülkeyi Özerk Bölgelere ayırmaktan geri durmazlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.