
Türk milliyetçileri Platformundan “Birlik ve Dayanışma İftarı”
Türk Milliyetçiler Platformu Başkanı Av.Uğur Şimşek yaptığı konuşmada Türk Milliyetçilerini birlikte mücadele etmeye çağırdı.
Denizli’de Türk Milliyetçileri Platformu tarafından organize edilen ve Türk milliyetçilerini bir araya getiren “Birlik ve Dayanışma İftarı”, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 16 Mart 2025 tarihinde PASVAK’ta düzenlenen programa yaklaşık 270 Türk Milliyetçisi katıldı.
Anahtar Parti, Büyük Birlik Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin yanı sıra Gaziler Derneği, Yörük dernekleri, Türk Ocakları, Nizam-ı Âlem ve Alperen Ocaklarının kurumsal düzeyde temsil edildiği gecede milliyetçi camianın tanınmış isimleri de aileleriyle birlikte programa iştirak etti.
Program, Türk milleti için yapılan iftar duası ile başladı. Daha sonrasında Platform adına kürsüye çıkan Platform Başkanı Av. Uğur Şimşek, konuşmasında platformun kuruluş amacı, gerekçeleri, Türkiye’nin mevcut durumu ve küresel gelişmeler çerçevesinde milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek Türk Milliyetçilerini, Türk Milliyetçileri Platformu çatısı altında iş birliği ve mücadeleye davet etti.
Program, toplu fotoğraf çekimi ve katılımcılar arasındaki sohbetlerin ardından sona erdi. Yoğun katılımın sağlandığı iftar organizasyonu, milliyetçi çevrelerde takdirle karşılandı ve önemli bir birlik mesajı olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.