Türk Ocaklılar İftarda Hasret Giderdi

Türk Ocaklılar İftarda Hasret Giderdi

100. Kuruluş yıl dönümünde Denizli Türk Ocakları şubesi iftarda buluştu. Pasvak'ta yapılan iftar yemeğinde Türk Ocaklılar hasret giderdiler.

A+A-

Türk Ocakları Denizli şubesinin yeni göreve gelen yönetimi iftara katılımın yoğunluğundan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

İftar programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Kültür Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, TES başkanı Emre Erdoğan, Türkav Başkanı Ahmet Aykol, parti temsilcileri, sendika ve esnaf odaları yöneticileri Ülkü Ocakları yönetimi, önceki dönem Türk Ocakları başkanları akademisyenler ve Türk Ocakları üyeleri katıldı.

Birlik ve Dirlik Mesajı

Türk Ocakları şube başkanı Prof. Dr. Turgut Tok “Denizli Türk Ocakları olarak 100. Kuruluş yılımızı kutluyoruz bu gün bir iftar yemeğinde buluştuk, yıl boyunca etkinliklerimiz devam edecek, şimdiden herkesin Ramazan bayramını kutluyorum. Ülkemize, Coğrafyamıza, Türk dünyasına huzur barış ve mutluluk getirsin istiyoruz. Bu mübarek günlerde edilen dualar Türk dünyasının birlik ve dirliğine vesile olsun.” Dedi.

Türk Ocakları Denizli şubesi yeni oluşturulan yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Prof. Dr. Turgut Tok, Elk - Elktr Yük Müh Hakan Acer, Prof . Dr. Yusuf Kılıç, Tarih öğretmeni Sedat Serdaroğlu, Dr. Selami Dereli,muhasebeci Ali Taş ve Öğretim görevlisi İsmaıl Kurt.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.