Türk Sağlık Sen İl Kadın Kollarını kurdu

Türk Sağlık Sen İl Kadın Kollarını kurdu

Türk Sağlık Sen (TSS) Denizli Şube Başkanlığı bünyesinde İl Kadın Kolları kuruldu.

A+A-

TSS Denizli İl Kadın Kolları Başkanlığına Fatma Yılmaz getirildi.

TSS Kadın Kolları Başkanı Fatma Yılmaz,amaçlarının kamuda çalışan bayanların sesi olmak olduğunu, problemlerin çözümünde birlikte hareket etmek, kadınların yaşam şeklinin sadece eve katkıda bulunan çocuk yetiştiren, mutfakta yemek yapan kadınlar olmaktan çok ülkemizde gelişen olaylara bir bakış bir görüş getirip tavır belirlemek olduğunu söyledi.

Yılmaz, “Sağlıkta kadınlarımız hayati önem taşımaktadır. Hastanelerde tedavi sonrası bakımda büyük özveri ile çaba gösteren hemşire ve ebelerimiz, evimizde ise bu tedaviye devam eden hasta yatağınızda bize yardımcı olan yine anne ve eşlerimizdir. Sağlıklı bir birey olmakta ve sağlıklı kalmakta büyük katkısı olan kadınlarımız, toplumsal hayat içinde vazgeçilmezdir. Ama ne yazık ki kadınlarımız siyaset, bürokrasi ve üst yönetimler gibi karar alma ve temsil organlarında yeteri kadar görev almamaktadırlar” dedi.

Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi ve TSS Şube Başkanı Raif Kurşunoğlu da, Yılmaz ve yönetimine başarılar diledi. Kurşunoğlu “Türk kadınının konumunu, sorunlarını ihtiyaç ve beklentilerini paylaşmak, bunların çözümlerine yollar aramak için kamuda çalışan tüm kadınlarımızı Türkiye Kamu-Sen ve TSS çatısı altında mücadele etmeye davet ediyoruz” diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.