Türk Sağlık Sen'lilerden Rayif Başkan'a Vefa

Türk Sağlık Sen'lilerden Rayif Başkan'a Vefa

Rayif Kurşunoğlu Başkanın yerine seçilen Adil Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri Rayif Başkanı'nın mezarını ziyaret ettiler.

A+A-

Rayif Kurşunoğlu Başkanın yerine seçilen Adil Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri hemen hemen bir ay evvel korona virüs illeti sebebi ile yaşamını yitiren Rayif Başkan'ın mezarını ziyaret etti.

Açıklama yok.

Türk Sağlık Sen Denizli şube başkanı Rayif Kurşunoğlu yaklaşık bir ay evvel korona virüs sebebi ile hayata gözlerini yummuştu. Kurşunoğlu'nun vefatı Denizli'de büyük bir üzüntü oluşturmuştu. Türk Sağlık Sen Denizli şubesi başkanı ve heyeti haksızlıklar karşısında duruşu, aktifliği ve yaptığı güzel işlerle tanınan Kurşunoğlu'nu mezarı başında ziyaret etti ve dualar okudu.   

Emanetine Sahip Çıkacağız

Türk Sağlık Sen Denizli Şubesi Başkanı Adil Aksoy yapılan mezar ziyareti ile alakalı "Yaklaşık 1 ay önce hakka yürüyen başkanımız Rayif Kurşunoğlu’nun mezarını yönetim kurulu olarak ziyaret ettik . Kendisinin bize bıraktığı emanete sonuna kadar sahip çıkacağımıza dair söz verip Fatiha'mızı okuduk. Ruhu şad Mekanı cennet olsun inşallah. Biz ondan razıydık rabbim de razı olsun inşallah." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.