Türk Tarihinin Büyük Zaferi: 30 Ağustos

Türk Tarihinin Büyük Zaferi: 30 Ağustos

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Başkan Arslan  30 Ağustos'un, Türk tarihinin şanlı zaferi olduğunu belirterek şunları söyledi:  

30 Ağustos Zaferi, Milletimizin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Milletimiz, 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde en büyük zaferlerinden birini 30 Ağustos 1922 tarihinde kazanmış ve işgalci güçlere büyük bir darbe indirmiştir.

Tek Bir Amaç

Türk milletini Anadolu topraklarından çıkarmak ve tarihten silmek isteyenlere karşı kazanılan bu büyük zafer, Atatürk'ün ifadesi ile tek bir amaca yönelikti: Kayıtsız şartsız bağımsız yeni bir Türk devleti kurmak! Türkiye Cumhuriyeti devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk milleti, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle  anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.