Türk Telekom'dan Hotspot Açıklaması

Türk Telekom'dan Hotspot Açıklaması

Son günlerde fahiş internet zamlarının yanında gündeme bomba gibi düşen 'Hotspot'un ücretli olması' konusu ile alakalı bir açıklama da Türk Telekom'dan geldi.

A+A-

Turkcell Fena Çark Etti

Turkcell'in yeni yılda mobil internetini değişik cihazlarla paylaşmanın (Hotspot) 9 TL gibi bir ücrete tabi olacağını açıklamasının ardından ortalık ciddi anlamda karışmıştı. Kamuoyunun tepkisinden sonra Turkcell de geri adım atmak zorunda kalmış ve 'Hızlı Giriş' adında enteresan bir sistem ile karşımıza çıkmıştı.

Vodafone'un 'hotspot' özelliğinden herhangi bir şekilde ücret almayacağını açıklamasından sonra, Türk Telekom da resmi bir açıklama yaptı ve hotspot'un ücretli olmayacağını duyurdu.

İşte Türk Telekom'dan yapılan açıklama:

"Akıllı cep telefonlarında bulunan ve ‘hotspot’ olarak adlandırılan ‘Kişisel Erişim Noktası’ özelliğinin kullanımına 1 Ocak 2019’dan itibaren ücret getirileceği tartışmaları üzerine abonelerimizin doğru bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Ayrıca Türk Telekom’un, herhangi bir Wi-Fi (kablosuz internet) ağına erişimin olmadığı durumlarda kullanıcıların cep telefonları vasıtasıyla ‘hotspot’ özelliğini kullanarak aygıtlarını internete bağlayabilmelerinde herhangi bir aygıt sayısı sınırlaması da bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.