Türk Vatandaşı Filistinli'den: ''Bu Nasıl Müslümanlık?''

Türk Vatandaşı Filistinli'den: ''Bu Nasıl Müslümanlık?''

Akishaber Youtube kanalının Barış Pınarı Harekatı için yaptığı sokak röportajlarında mikrofona konuşan Filistin asıllı Türk vatandaşı, Araplara çok sert tepki gösterdi.

A+A-

Akishaber sokak röpostajları kapsamında Barış Pınarı Harekatı'nı vatandaşlara sordu. Röportajda konu ile alakalı konuşan Filistin asıllı Türk vatandaşı Araplara çok sert çıkıştı.

Röportajda "Arap ülkelerinin kendilerine hayırları yok ki; Türkiye'ye hayırları olsun" diyen vatandaş, kendisinin de Filistin kökenli bir Türk vatandaşı olduğunu, Arapların Türkiye'yi kınamak yerine kendilerine bakmaları gerektiğini, Arapların demokrasinin ve hayatın ne olduğunu bilmediklerini ifade etti.

"Allah onlara petrol nimetini bahsetmiş ama nereye kullandıklarını kendileri dahi bilmiyorlar." diyen vatandaş, Arap ülkelerinin sırtlarına yük gibi binenleri taşıdıklarını ama onlara kucak açanlara yüz çevirdiklerini, Barış Pınarı Harekatı'nı bin sefer de yapılsa desteklediğini ve Arap ülkelerinden Osmanlı'ya hayır gelmediği gibi şu anda da bizlere hayır gelmeyeceğini dile getirdi.

"Araplar hiçbir zaman iflah olmaz" şeklinde konuşan vatandaş, Müslüman olduklarını söyleyen ve Kur'an'ı anlamıyla bilen Arapların uygulamada hiçbir şey bilmediklerini ve Avrupalılar bir zaman sonra Türkiye'ye muhtaç olacağını buna da az bir süre kaldığını sözlerine ekledi.

Barış Pınarı Harekatı ile alakalı sokağın nabzını tuttuğumuz röportajımızın tamamını izlemek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.