Turnuva Kayıtları Başladı

Turnuva Kayıtları Başladı

Pamukkale Belediyesince gelenekselleştirilen halı saha futbol turnuvasının 8.si için hazırlıklar bitti ve kayıtlar alınmaya başladı.

A+A-

“Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”na kayıtların 3 - 20 Eylül tarihleri arasında alınacağı öğrenildi. Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlama ve gençleri spora yönlendirme amacı olan turnuvada her mahalleyi 2 takım temsil edebilmekte. Her sene 2 defa yapılan ve büyük heyecanın yaşanan turnuvaya katılmayı isteyenler www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan evrakları doldurup, 20 Eylül 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binası’ndaki Kültür İşleri Müdürlüğü’me teslim etmeleri gerekmekte.

Ayrıca turnuva hakkında tüm detaylara www.pamukkale.bel.tr adresinden de ulaşılabilir. 24 Eylül’den sonra yapılacak olan kura çekiminden sonra eleme usulü oynanacak olan maçlarda heyecan başlayacak.

 “GENÇLERİ BÜYÜK HEYECANA BEKLİYORUZ”

Başkan Gürlesin, bugüne dek  7 turnuva yaptıklarını, mutlu sona ulaşıp şampiyon olan ve dereceye giren takımları kutladığını, şimdi Sonbahar 2018 futbol şölenine kayıtların başladığını, 20 Eylül tarihine dek başvuran gençlerin mahallerini temsil etme imkanı bulacağını, kendilerinin bu turnuvayla hem mahalleler arasında kaynaşmayı sağlama hem de gençlerin spor yapmasına olanak tanımayı amaçladıklarını, bugüne dek yapılmış olan turnuvalarda heyecanın oldukça yüksek olduğunu, yeni bir heyecana katılmak için takımların kurulmasını ve futbol şölenine katılınmasını, turnuva sonunda dereceye giren takımlara farklı ödüller ile kupa ve madalyalar da verdiklerini belirtti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.