Twitter Adından Söz Ettirecek

Twitter Adından Söz Ettirecek

Popüler sosyal medya platformu Twitter, yeni getirecek olduğu özellikle adından söz ettirecek.

A+A-

Kullanıcılarının sosyal medya deneyimini iyileştirmek için çabalayan Twitter, platformuna yeni bir özellik ekledi.

Her kullanıcının farklı farklı ilgi alanları olduğunun farkında olan Twitter, kullanıcıların hesap takip ettiği gibi belirli konu başlıklarını da takip etmesini mümkün kılıyor. Twitter ekibi bu konuyu bir yılı aşkın bir süredir tartışıyordu ve kullanıcıların 'Explore' sekmesi dışında ilgili oldukları konuları da görmesini amaçlıyordu.

Ortaya çıkan yeni bilgiye göre Twitter, kullanıcıların beğendiği bir başlığı beğenmelerine izin verecek ve bu konuyla ilgili tweetleri de ana sayfada gösterecek. Bu tweetler yalnızca takip edilen hesaplardan değil, aynı zamanda takip edilmeyen hesaplardan da gelecek. Kullanıcılar, belirli başlıkları sessize alarak bu özelliği kapatma imkanına da sahip olacak. Twitter'ın konu takip etme özelliğinin genel olarak Instagram'ın etiket takip etme özelliği ile benzer çalışma prensibine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Ruh Halinize Göre

Twitter, bu özelliğin amacının kullanıcılara daha canlı ve ilgi çekici bir 'feed' sunabilmek olduğunu söyledi. Ekip, aynı zamanda ruh halinize göre başlıkları takip edip canınız sıkıldığında bu başlıkları takipten çıkabileceğinizi, istediğiniz konuları Twitter ana sayfanızda görürken istemediklerinizi de kaldırabileceğinizi belirtti.

Şu anda test aşamasında olan bu özelliğin yakın zamanda platforma ekleneceği belirtiliyor. Kullanıcıların beklediği bir diğer özellik olan düzenleme düğmesi hakkında da konuşma yapan Twitter, bu yeniliğin şu anki planlar arasında bulunmadığını belirtti.

Webtekno

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.