''Ülke yıkılsa aynı senaryo aynı vurdum duymazlık!''

''Ülke yıkılsa aynı senaryo aynı vurdum duymazlık!''

Sancar: ''Bu kaçıncı felaket bu kaçıncı saldırı Ankara’da yaşanan hain terör saldırısını kınıyoruz.Artık akan kanların durması canların kaybolmaması  huzurun biran önce sağlanması için Hükümeti  göreve çağırıyoruz.''

A+A-

Bu kaçıncı felaket bu kaçıncı saldırı Ankara’da yaşanan hain terör saldırısını kınıyoruz.Artık akan kanların durması canların kaybolmaması  huzurun biran önce sağlanması için Hükümeti  göreve çağırıyoruz, ülkemizin huzurunu ve vatandaşlarımızın can güvenliğini ve yaşam hakkını korumakla yükümlü hükümet yetkililerinin artık bu hayati konuda önemli  ve çözümcül adımlar atmasını bekliyoruz. Atatürk’ümüzün “Yurtta Barış Dünyada Barış” sözünün de bir kez daha ne kadar doğru ve gerçek bir ilke olduğunu  inançla vurguluyor, “inadına barış, inadına barış” diyoruz.

Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu saldırıyı planlayanları yapanları ve sebep olanları şiddetle kınıyoruz. Bugün tek dileğimiz var; artık akan kanlar biran evvel dursun, acılarımız sona ersin ve analarımızın babalarımızın yüzleri gülsün. 

Saygılarımızla

H.Teoman SANCAR

CHP Denizli İl Başkanı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.