Ülkemize Ve Denizlimize Hayırlı Olsun

Ülkemize Ve Denizlimize Hayırlı Olsun

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, eşi Hacer Subaşıoğlu ile beraber Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu, saat 09.30’da oy kullanmak üzere Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geldi. Başkan Subaşıoğlu, okula girerken oy kullanmaya gelen vatandaşlar ile selamlaştı. Subaşıoğlu ailesi, 2102 numaralı sandıkta oy kullandı.

Görevimizi Yaptık

31 Mart yerel seçimleri için oy kullandıktan sonra açıklama yapan Subaşıoğlu, “Biz vatandaşlık görevimizi yapmak adına buraya geldik, oylarımızı kullandık. Ben öncelikle Merkezefendimiz için, Denizlimiz için, Türkiyemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçim sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesini, ülkemizi daha da güçlendirmesini, daha güzel işler yapmaya vesile olmasını diliyorum. Görüyorum ki sabahın erken saatlerinde Merkezefendili hemşerilerimiz sandığa, demokrasiye sahip çıkıyorlar, gelip oylarını kullanıyorlar. Merkezefendili hemşerilerimiz projelere oy vereceklerdir, hizmetlere oy vereceklerdir, bugüne kadar yapılanlar ve bundan sonraki yapılacak olanlara oy vereceklerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.