''Ülkemizin En Önemli Sivil Toplum Kuruluşu''

''Ülkemizin En Önemli Sivil Toplum Kuruluşu''

''Ülkemizin En Önemli Sivil Toplum Kuruluşu''

A+A-

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi  Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesini ziyaret etti. Garip, TES’in Türkiye’nin birlik ve berabeliğinden yana olan en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

 

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi  Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, TES Denizli Şubesini ziyaret etti.  Garip, TES’in geçtiğimiz Kasım ayında yapılan genel kurulunda başkanlığa seçilen Emre Erdoğan ve yönetimine başarılar diledi.

 

TES Şube Başkanı Emre Erdoğan ziyaretinden dolayı MHP’li Garip’e teşekkür etti. Erdoğan, “6. Olağan genel kurulumuzun ardından yönetimi üyelerimizin teveccühü ile devraldık. Bu bayrak yarışında ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu  bayrağı daha yükseklere taşımak için elimizden geleni yapacağız.  Önceliğimiz üyelerimizin özlük haklarını savunmaktır” diye konuştu.

 

Ziyarette konuşan  Garip, Türk Eğitim Sen'in İl genelinde yaptığı   faaliyetleri yakından izlediklerini  söyledi.  Erdoğan ve yönetimine başarılar dileyen Garip, “”Sivil Toplum kuruluşları yönlendirici ve kamuoyu oluşturucu bir güce sahiptir. Türk Eğitim-Sen  de Türkiye’nin birliğinden ve beraberliğinden yana olan en önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan biridir.  Ben kongrenizin ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, yönetime seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum“ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.