Ülkü Ocaklarından Subaşıoğlu'na Net Mesaj

Ülkü Ocaklarından Subaşıoğlu'na Net Mesaj

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ülkü Ocakları ile bir araya geldi.

A+A-

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, “Muhammet Başkanımız Merkezefendi’de bizim adayımızdır. Biz, onun her zaman destekçisiyiz. Biz, üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Subaşıoğlu ise, “Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi adayı olmaktan onur duyuyorum. Cumhur İttifakı, bizler için, bu ülke için çok kıymetli” diye konuştu.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu’nun başkanlığında, geçmişte Ülkü Ocakları’na emek vermiş ülkücülerle buluştu. Buluşmaya Denizli Ülkü Ocakları Eski Başkanları Murat Naci Öncel ve Hakan Cengiz, Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan da katıldı. Subaşıoğlu, “Ben sizlere baktığım zaman, Merkezefendi’de Cumhur İttifakı’nın tam anlamıyla gerçekleştiğini görüyorum. Bu bizim için kıymetli. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte Türkiye’de devlet bir rota değiştirdi. Bu sistem, Türkiye’nin önümüzdeki 50 yıllık, 100 yıllık geleceği için kurgulanmıştır. Dolayısıyla alınmış bu karar, derin bir karardır. Ve bu karardan dönülmesi de bize göre mümkün değildir” dedi.

“SU MUTLAKA AKACAK VE YOLUNU BULACAKTIR”

Subaşıoğlu, “Merkezefendimizde, Denizlimizde ülkücü hareketin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin tekrar milliyetçi camiayı derleyip toparlama zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu olacaktır. Su mutlaka akacak ve yolunu bulacaktır. Sizlerin varlığı bile, bu toparlamanın en önemli işaretidir. Üstüne basa basa her mitingimizde söylüyorum. Ben sadece AK Parti’nin adayı değilim. Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin de Merkezefendi ’deki belediye başkan adayıyım. Yani Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi ‘deki adayıyım” diye konuştu.

“FIRAT ÇAKIROĞLU ADINA BİR ETÜT MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, “Ülkücü camiadan arkadaşlarımızın bizlere özellikle manevi önemi yüksek bazı konularda önerileri oldu. Sevindik Mahallemize Fırat Çakıroğlu adına bir etüt merkezi yapacağız. Ben Fırat kardeşimizin, şehidimizin isminin oraya verilmesini Merkezefendi’de bu ittifakın fiili belgesi olarak görüyorum. Bu son derece kıymetli” dedi.

HİSARLIOĞLU, “BİZ MUHAMMET BAŞKAN’IN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Muhammet Subaşıoğlu’nu destekleyeceklerini söyleyen Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, “Muhammet Başkan’ımız Merkezefendi’de bizim adayımızdır. Biz onun her zaman destekçisiyiz. Cumhur İttifakı’ndan ziyade o da samimi bir şekilde seçim sonrası kendisinin Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve biz Ülkü Ocakları’nın da başkanı olduğunu her fırsatta gösterdi” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI’NA ARMAĞANIMIZ 31 MART’TA GALİP GELMEKTİR”

Başkan Hisarlıoğlu üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirterek, “Bizim de Cumhur İttifakı’na, liderimize armağanımız Denizli’deki adaylarımızın sandıktan galip çıkmasıyla olacak. Bizler gene hesapsız kitapsız şekilde gereğini yapıp Cumhur İttifakı’nın 31 Mart sonucundaki galibiyetinin ardından Muhammet Başkanımıza ziyarette bulunup hayırlı olsun diyerek, göğsümüzü gere gere ortalıkta dolaşacağız. Muhammet Başkanımız için son haftadaki virajda elimizden geleni yapacağız. İttifakımız için, adayımız için, seçimimiz için, partimiz için biz üzerimize düşeni yapacağız. Başkanımıza başarılar dilerim. Allah yardımcısı olsun” dedi.

ALTINTAŞ, “BİZ DAVAMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, “31 Mart Mahalli İdariler Seçimi, normal bir seçim olmaktan çıkmıştır. Bizler davanın hak tarafındayız. Bizler ezan okunurken ıslıklayan tarafta değiliz. Biz davamıza sahip çıkacağız” diyerek konuştu.

ÖNCEL, “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Denizli Ülkü Ocakları Eski Başkanı Murat Naci Öncel, Cumhur İttifakı için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizerek, “Bizler, Cumhur İttifakı’nın maneviyatını, derinliğini, ülke geleceğimiz adına da önemini son derece idrak etmiş ve benimsemiş insanlarız. Bu anlamda Muhammet Subaşıoğlu’nun tekrar Merkezefendi Belediye Başkanı olması için elimizden geleni yapacağız. Cumhur İttifakı’nın seçimlerden Merkezefendi’de ve tüm şehrimizde zaferle çıkmasına bizler de bir katkı sunacağız” dedi.

CENGİZ, “DESTEĞİMİZ AÇIK VE NETTİR”

Denizli Ülkü Ocakları Eski Başkanlarından Hakan Cengiz de, Muhammet Subaşıoğlu’na tam destek verdiklerini söyledi. Cengiz, “Bizim tavrımız açık ve nettir. Geçmişte de, bugün de, gelecekte de tavrımız hep ülkücü hareketin geleceğidir. Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı burada bizimle beraber. Desteğimiz ona açık ve nettir. Biz elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz, göstermeye devam ediyoruz. Biz Cumhur İttifakı’nın adayını sadece AK Parti’nin adayı olarak görmüyoruz. Cumhur İttifakı adayı olarak görüyoruz” diyerek konuştu.

KALKAN, “SIRTIMI ÖLENE KADAR DAYAYABİLECEĞİM TEK YER ÜLKÜ OCAKLARI”

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan ise, “Teşkilatta çok eskiden bu yana görevliyim. Resmi görevlerimin yanı sıra ailemden ülkücü camianın içinde yer alanlar oldu. Benim için ülkü ocakları demek sırtımı ölene kadar dayayabileceğim tek yer demek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.