Ülkücü Camia Bir Büyüğünü Daha Kaybetti

Ülkücü Camia Bir Büyüğünü Daha Kaybetti

Ülkücü camianın ağabeyi, Davanın büyük isimlerinden Mesut Kurt, camiayı acıya boğarak Hakka yürüdü.

A+A-

Ülkücü camianın ağabeyi, 80 öncesi hareketin önemli isimlerinden olan, Vatanın varlığı ve devamı için bir ömür harcayıp tüm çilesini diğer arkadaşları gibi hiç serzenişte bulunmadan yürüyen, Alparlan Türkeş'in askerlerinden olan Mesut Kurt Hakkın rahmetine kavuştu.

Son dönemlerde çeşitli rahatsızlıkları bulunan Kurt bu dünyaya veda ederek, Rahman katında ki Ülküdaşlarına kavuştu. Bu gün öğle nazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından Muğla'da toprağa verildi.

Akis Haber ailesi olarak, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diler, Yüce Hak'tan mekanını cennet eylemesini niyaz ederiz.

Mesut Kurt'un vefatını öğrenen 40 yıllık arkadaşı, çileli günlerde çileleri paylaştıkları Mahmut Yaraş, acısını şöyle dile getirerek, arkadaşına veda etti.

Mesut Kurt

Kardeşim öz gardaş dediğimiz Erdoğan yaman Acı gününde son yolculuğunda tesadüf muğlada Bbuluşmuştuk tam görmeyeli 40 yil olmuştu.

Ben tanıyamamıştım…

40 yıl önce çocuk denecek yaşta idi. Gerçi çile işkence yıpratmıştı. Muğla da gördüğümde zayıflamış, beli bükülmüş, saçlarına ak düşmüştü, kalbinden Baypas olmuş ama benden dinç görünüyordu.

Uzun uzun dertleşerek acımıza acı katarak öz kardeşimiz Erdoğan’ı  toprağa vermiştik. Eski günlerimiz bu günlerden iyi demiştik.  Beni hiç yalnız bırkmadı.

Maalesef   MESUT  KURT  kardeşim bugün öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından  Erdoğan abisinin yanına,  sonsuz yolculuğa çıktı. Bir daha dönmemek üzere…

ALPARSLAN TÜRKEŞ’e,  Muhsin Yazıcıoğlu’na,  Hayrettin Ulubay’a,  Sinan Savaş’a,  Sami Camcı’ya kavuştu  öz gardaş.

Bizden selam götürüyor inşallah

Ruhun şad mekanın cennet olsun.

Mesut kurt kardeşim 40 yıl sonra buluşmamız çok kısa sürdü. Beni hasret gidermek için Muğla’ya davet etmiş idi ben de Gültekin Çavuş oğlu Başkanımızın yazlığında buluşuruz yazın demiştim.

Çok mu acele ettin?

Yoksa yüce rabbim seni çok sevdiği için mi yanına çağırdı?

Bizi yalnız bıraktın Öz kardeş

lkucu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum