Ülkücü Camianın Erdoğan Abisi Hakk'a Yürüdü

Ülkücü Camianın Erdoğan Abisi Hakk'a Yürüdü

Dava uğruna çekmediği kalmayan ve sonunda kanser illetine yakalanan Erdoğan Yaman hakkın rahmetine kavuştu.

A+A-

Ülkücü Camianın Abisi Erdoğan Yaman bu sabah 6.30 sularında hayata gözlerini yumdu.

Uzun bir süredir kanser illeti ile mücadele eden ve yaklaşık 1,5 aydır PAÜ Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Yaman, yaşam mücadelesini kaybetti. 

Yarın Defnedilecek

Erdoğan Yaman'ın cenazesinin Muğla'ya gönderileceği ve yarın öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazı ile birlikte defnedileceği öğrenildi.

Yaman'ın vefatı ailesi, yakınları ve Ülkücü camiayı yasa boğdu. Biz de akishaber ailesi olarak Erdoğan Yaman abimize Allah'tan rahmet acılı ailesine de sabırlar diliyoruz.

Dava Uğruna Giden Bir Ömür

Erdoğan Yaman, Sivas Ülkücü Memurlar Derneği Başkanıyken 12 Kara Eylül’de göz altına alındıktan sonra yargılandı ve 12 sene hapse mahkum oldu. Tahliyesinin ardından kamu hizmetlerinden men edildi. Çorum’a gözetim altına alınmak için 6 sene mecburi ikamete tabi tutuldu.

Gözetim süresi sona eren Yaman, Muğla’ya göç etti. Tüm hakları elinden alındığından yalnızca bir mermer ocağında iş buldu. Ve amansız bir hastalığa yani kanser illetine yakalandı. Ardından tedavi görmeye başladı. Tedavisi Pamukkale Hastanesinde 2 yıldır devam ediyordu. Yaman bu sabah hayata gözlerini yumdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum