Ülkücü İşçilerden Eğitim Semineri

Ülkücü İşçilerden Eğitim Semineri

Denizli Ülkücü İşçiler Derneği tarafından iş güvenliği eğitim semineri düzenlendi.

A+A-

Dernek binasında gerçekleştirilen seminere, Ülkücü İşçiler Derneği  Şube Başkanı Mehmet Salih İrdem, Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ahmet Durmaz,  Pamukkale Belediye Meclisi Üyesi Mahmut Çatlık ve dernek üyeleri katıldı.

SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDECEK

Seminerin açış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mehmet Salih İrdem, son dönemlerde yaşanan maden faciası ve kazalar nedeniyle iş güvenliğinin oldukça önemli hale geldiğini söyledi. İrdem, “2014 yılı maalesef yaşanan iş kazaları nedeniyle adeta facialar yılı olarak tarihteki yerini aldı. Soma’da, Ermenek’te yaşanan maden faciası, inşaatlarda yaşanan kazalarda onlarda vatandaşımızı kaybettik. Bu tür faciaların yaşanmaması için tabi öncelikle devletin gereken önlemleri alması gerekiyor. Bunun  yanında emeğiyle geçinen işçilerimizin de kendilerini koruyucu tedbirleri alması lazım. Biz de üyelerimizi iş güvenliği konusunda bilgilendirmek amacıyla bu semineri düzenledik. Önümüzdeki süreçte iş güvenliği konusunda eğitim seminerlerimiz devam edecek” dedi. İrdem, birincisini düzenledikleri seminerin 7 hafta devam edeceğini, seminerin sonunda katılımcılara sertifika verileceğini kaydetti.

KAVCAR SEMİNER VERDİ

Dernek Başkanı İrdem’in açış konuşmasının ardından As Dereli şirketinin eğitimcisi İbrahim Kavcar iş güvenliği konusunda sunum yaptı.  

MESUT GÜLER

 

Yazar Emine Supçin ile Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça ile yaptığı ''SIRADIŞI'' Bu proğramı mutlaka izlemelisiniz...AŞAĞIDAKİ LİNKİ Tıklayarak izleyebilirsiniz...


AKİSHABER TV - SIRADIŞI / Emine SUPÇİN

http://www.youtube.com/watch?v=o_xErICSH3M

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.