Ultherapy İle Ameliyatsız Cilt Germe

Ultherapy İle Ameliyatsız Cilt Germe

Herhangi bir operasyon geçirmeden cilt gerdirmek, yüz ve boyun bölgesinde üstün gençleşme sağlamak artık mümkün.

A+A-

Ameliyatsız Yüz Germe İle Cilt Gençleştirme

Herhangi bir operasyon geçirmeden cilt gerdirmek, yüz ve boyun bölgesinde üstün gençleşme sağlamak artık mümkün. Ulthera ya da ultherapy adı verilen ameliyasız yüz germe, oldukça yaygın bir uygulamadır. Gençleşmek amacıyla uygulanan estetik operasyonların riskleri de dikkate alındığı zaman yöntem oldukça cazip gelmektedir. Özellikle son dönemlerde ameliyatsız yüz germe yaptıranlar oldukça memnun kaldığını belirtmektedir. Peki ultherapy yöntemi hakkında bilinmeyenler nelerdir? Nasıl Uygulanır ve yöntemin yan etkileri var mıdır? Bu yöntem hakkında merak edilen tüm sorulara Uzm. Dr. Hande Ulusal cevap verdi.

Ameliyatsız Yüz Germe Tedavisi Nasıl Bir İşlemdir?

Ses dalgaları ile lazer ışınlarının dahi ulaşamadığı derin noktalara ulaşan bir tedavi yöntemidir. Derinin 5 mm dalga boyuna kadar altına inen ses dalgaları üstün tedavi sağlamaktadır. Derinin altında kollajen üretimi arttıkça derinin kırışma ve yaşlanma ihtimali azalmaktadır. Bu yöntem ise deri altında kollejen üretimini artırıcı etkiye sahiptir. Ayrıca ulthera ameliyatsız yüz germe tedavisi sonuçları kanıtlanmış olan doğal bir yöntemdir. Cilde herhangi bir madde akışı ya da enjeksiyon verilmez. Cildin kendi gelişimiyle ilgili müdahalelerde bulunmak esastır. Cilt altı dokular harekete geçirilerek yanaklarda, yüzde ve boyun bölgesinde meydana gelen yumuşama ve sarkmalar tedavi edilmektedir. Ameliyat sonrası yüz en az 10 yaş gençleşmekte, boyun bölgesi ve gıdı estetik bir görünüme kavuşmaktadır.

Uygulama Sırasında ve Sonrasında Neler Hissediliyor?

Ameliyatsız yüz germe yöntemi uygulama sırasında çok hafif çapta bir iğne batması ve elektriklenme hissi ile kendini göstermektedir. Bazı hastalar ise herhangi bir şey hissetmediğini ileri sürmektedir. Ufakta olsa acı hissetmek istemeyen hastalar bölgesel anestezi talep edebiliyorlar. Uygulama sadece 15 ya da 20 dakika sürmektedir. Uygulama bittikten sonra günlük hayata dönülebilir. Herhangi bir yan etkisi olan bir yöntem değildir. Ciltte hafif kızarıklıklar olsa da bir iki saat içinde geçmektedir.

Ameliyatsız Yüz Germe Kalıcı Mıdır?

Estetik operasyonlara alternatif olarak geliştirilip zamanla daha cazip hale gelen ameliyatsız yüz germe kalıcı Diğer uygulamalarla kıyaslandığı zaman etkisi çok olan ve tek seansta büyük bir mesafe aşılan ultherapy kalıcı bir yöntemdir. Ultrason teknolojisi ile cilt germe işlemi uygulanmakta ve etkili sonuçlar elde edilmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.