Uluslararası Fotoğraf Yarışması Tamamlandı

Uluslararası Fotoğraf Yarışması Tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (DEFSAD) bu sene 2.si organize edilen Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na 51 ülkeden 5 bin 749 eser katıldı.

A+A-

Yarışmada dereceye girmiş olan eserler yapılan sergi ile görücüye çıktı. Yarışamaya 51 ülkeden 374 fotoğraf sanatçısı 5749 fotoğraf ile katılımda bulundu. Vietnam'dan İspanya'ya Hindistan'dan Brezilya'ya dünyanın dört bir yanından gönderilmiş olan eserler jüri tarafından titiz bir şekilde incelendiler.

Yapılmış olan değerlendirme sonucunca ödüle layık görülen 219 eser için Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sergi yapıldı. DEFSAD Onursal Başkanı Çakır, Denizli Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yaptıkları yarışmaya 51 ülkeden 374 fotoğraf sanatçısı 5749 fotoğraf ile katıldığını ve bunun Denizli adına önemli bir katılım olduğunu belirtti.

 

219 eser sergileniyor

 

Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan ise yaptığı konuşmada, Büyükşehir olarak hem ulusal hem de uluslar arası fotoğraf yarışmalarına destek sunduklarını, yarışmaya gelmiş olan fotoğrafların jüri tarafından titiz bir şekilde seçildiğini, ödül alan 219 eserin bugün burada görüleceğini, katkılarından ötürü DEFSAD ailesine ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ettiğini belirtti.

 

Konuşmalardan sonra 13 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek serginin açılışı Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan ve beraberindekiler tarafından yapıldı.

 

Yarışma 6 kategoride yapıldı

 

2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na 51 ülkeden katılmış olan 374 fotoğrafçının 5749 eseri incelendi. 2 baskı kategorisi, 4 sayısal kategori olmak üzre toplamda 6 kategoride yapılan yarışmada 219 ödül dağıtıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.