Ümitcan Uygun Instagram hesabına hack! Mesajlar ifşa oldu...

Ümitcan Uygun Instagram hesabına hack! Mesajlar ifşa oldu...

Aleyna Çakır'ın ölümünden sorumlu olarak tutulan Ümitcan Uygun’un Instagram hesabı gece saatlerinde hacklendi. Ümitcan Uygun’un Instagram'da kadınlarla olan iğrenç konuşmaları da ifşa oldu.

A+A-

Aleyna Çakır’ın ölümünden baş şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun’un gece saatlerinde Instagram hesabının hacklendiği ve mesajların ifşa edildiği belirlendi. Ümitcan Uygun’un kadınlarla olan iğrenç konuşmalarının ifşa edilmesi sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 3 Haziran gününde Aleyna Çakır’ın evinde ölü bulunmasından sonra sevgilisine şiddet uyguladığı görüntüler tüm Türkiye gündemine ilk sıradan giriş yapmış ve günlerde TV kanallarında konuşulmuştu.

Aleyna Çakır’ın ailesi kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun'u sorumlu tutarken, Uygun'un annesi Gülay Uygun’da 17 Eylül akşamında Keçiören'de dağlık alanda başından silahla vurulmuş bir halde bulununca olaylar daha da karışık bir vaziyet almıştı.

Ümitcan Uygun’un sosyal medya fenomeni Abdullah S.'yi ölümle tehdit etmesinin hemen ardından önceki gün gözaltına alınmış ve adli kontrol şartıyla serberst bırakılmıştı. Dün gece geç saatlerde ise @dampyofficial isimli instagram kullanıcısı, Ümitcan Uygun'un instagram hesabını (um1tcanuygun.06) hacleyerek kadınlarla olan konuşmalarını ifşa edince bir anda gündem değişti.

Ümitcan Uygun Instagram HackÜmitcan Uygun Instagram HackÜmitcan Uygun Instagram HackÜmitcan Uygun Instagram Hack

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.