UMKE'den Heyecan Dolu Bir Tatbikat

UMKE'den Heyecan Dolu Bir Tatbikat

19. Bölge UMKE Eğitim Kampı ve Tatbikatı Denizli’nin Sarayköy ilçesinde Aydın ve Muğla’dan da gelmiş olan toplamda 40 UMKE personelinin katılımı ile yapıldı.

A+A-

Bu sene 19. Bölge Koordinatörü olan Denizli’de 3 gün devam eden eğitim kampı ve tatbikat programı yapıldı.  Eğitimin ikinci gününde Sarayköy’de Tren İstasyonunda yapılan tatbikatta tren ile araç çarpışması konu edindi. Çarpışma sonucunda araçta yangın çıkarken olaya Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahil oldu. Yine araçta sıkışmış olan kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Tren ve çevredeki yarılalarsa UMKE ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda kurtarılarak tedavilerinin yapılması için hastanelere gönderildi.

Başarılı Bir Şekilde Tamamlandı

Tatbikat UMKE tarafından hem doğal, hem de insani kaynaklı acil durum ve afetlere karşı hazırlıklı olmak için belli dönemlerde yapılmakta. Bu sene Denizli, Aydın ve Muğla illerini de kapsamış olan 19. Bölge Koordinatörlüğü görevi Denizli’de yapıldı. Tamamıyla gönüllülük esasına göre çalışan UMKE personeli Sarayköy’de 3 gün devam eden bölgesel tatbikatı başarı ile tamamladı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.