ÜNLÜ İSİMLER ACIPAYAM’A GELİYOR

ÜNLÜ İSİMLER ACIPAYAM’A GELİYOR

Acıpayam Belediyesi’nin düzenlediği kitap günleri kapsamında ünlü isimler Erol Mütercimler, Cihat Yaycı, Hulki Cevizoğlu ve Füsun Önal ilçeye gelecek. Etkinlik kapsamında söyleşiler, konferanslar, imza günleri olacak.

A+A-

Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilk kez geçen yıl mayıs ayında yapılan ‘Acıpayam Kitap Günleri’nin ikincisi Cuma günü başlıyor. Kitap günleri, 12 Kasım Pazar günü son bulacak. Cumhuriyet’in 100. yılında 100 yazarın ve binlerce eserin kitapseverlerle buluşacağı kitap günlerinde; yazarlar, okuyucuları ile imza, söyleşi, konferans ve mini konser etkinliklerinde bir araya gelecek.

ÜNLÜ YAZARLAR ACIPAYAMLILARLA BULUŞACAK

10 gün boyunca sürecek kitap günleri kapsamında; Ahmet Ümit, Hulki Cevizoğlu, Erol Mütercimler, Halit Ertuğrul, Doç. Dr. Cihat Yaycı, Füsun Önal, Nihat Gökmen, Şükrü Erbaş, Şefik Ünal, Metin Karausta, Vehbi Vakkasoğlu, Karibe Baysal, Ahmet Selçuk İlkan, Sinan Meydan, Uğur Arslan, Yüksel Ercan, Müfit Saçıntı ve Sinan Akyüz’ün yanı sıra Acıpayamlı ve Denizlili yerel yazarlar okuyucuları ile buluşacak.

ÜNLÜ İSİMLER ACIPAYAM’A GELİYOR

BAŞKAN ŞEVKAN’DAN DAVET VAR!

Herkesi Acıpayam Kitap Günleri’ne davet eden Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan; “Geçtiğimiz mayıs ayında birincisini düzenlediğimiz ‘Acıpayam Kitap Günleri’ne yoğun ilgi oldu. Kitap günlerine katılan vatandaşlarımızdan olumlu geri bildirimler aldık. Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız kitap günlerin bu yıl Cumhuriyet’in 100’üncü yıl kutlamaları kapsamına aldık ve 3-12 Kasım tarihleri arasında yapacağız. 100 yazarı Acıpayamımızda ağırlayacağız. Sadece Acıpayamlıları değil, herkesi ilçemize bekliyoruz. Güzel bir organizasyon olacak” dedi.

ÜNLÜ İSİMLER ACIPAYAM’A GELİYOR

ÜNLÜ İSİMLER ACIPAYAM’A GELİYOR

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.