Ünlü Oyuncudan Seyfi Diker'e Destek

Ünlü Oyuncudan Seyfi Diker'e Destek

Denizlili sporcu Seyfi Diker'e yönelik eski milli sporcu Tolga Özer'in yaptığı harekete tepki sürüyor. Ünlü sanatçi Gürgen Öz, olayı yayınladığı kısa video ile kınadı.

A+A-

Denizli Deniz Yüzme Spor Kulübü sporcusu Seyfi Diker, Muğla Marmaris’te düzenlenen 10. Uluslararası Arena Aquamasters’ta 1500 metre açık su yarışında mücadele etti. Bitiş çizgisine sadece birkaç adım uzaklıkta olan genç sporcuya 40 yaşındaki eski milli sporcu Tolga Öcal, çarparak düşürdü. Yarışmada bitiş çizgisini Ukrayna’dan gelen sporcu Iryna Bolshakova ilk geçen isim oldu. Gerçekleşen olay sonrası yüzme camiası ayağa kalktı. Yaşanan olay sonrası yarışma komitesi sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Tolga Öcal’ı diskalifiye eden komite, Diker’in 11-13 yaş kategorisinde altın madalya kazandığını duyurdu.

Tepkiler Sürüyor

Yaşanan olay sonrası Öcal, her ne kadar özür dilese de kendisine yönelik tepkiler sürüyor. Öcal’a son tepki gösteren isimlerden birisi ünlü sanatçı Gürgen Öz oldu. Öz, yayınladığı kısa video ile olaya tepkisini gösterdi.

İşte o video…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.