Ünsal, Ermenistan Bir Terör Devletidir

Ünsal, Ermenistan Bir Terör Devletidir

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısını kınadı.

A+A-

Ünsal, Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin Azerbaycan'ın Ermenistan sınırında yer alan yoğun nüfuslu Tovuz bölgesine ve sınır köylere  yönelik saldırısında sivillerin hedef alındığını vurgulayarak hain saldırıyı şiddetle kınadı.

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal,”Ermenistan yine ağababası Rusya’nın desteği ve kışkırtması ile Azerbaycan'a saldırdığını sivilleri hedef alarak terör devleti olduğunu ortaya koyduğunu söyledi.

Her Fırsatta Bozuyorlar

Ünsal,"Her fırsatta ateşkesi bozan Ermenistan son ateşkesi ile birlikte  Azerbaycan'ın sivil yerleşim yerlerini hedef almış sivilleri öldürmüştür.Bu bir devlet terörüdür. ABD Rusya ve AB  bu Ermeni terörüne ,Ermeni çetecilere dur demelidir. AGİT,MİNSK  grubu artık kararını vermeli veya  barış görüşmelerinden çekilmelidir.Azerbaycan Ermenistan'a gereken cevabı vermeli Ermeni çetecilere karşı anladıkları dilden konuşmalıdır. Bu da gösteriyor ki Ermeniler yine ateşle oynuyor ve bunun bedeli ağır olacaktır.Nitekim Azerbaycan ordusu  12 Ermenistan füze  rampasını dağıtmıştır.Sayın Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev,Milli seferberlik ilan etmiştir. Azerbaycan halkı topyekün savaşmaya hazırdır.Bu sefer Ermenilere gereken cevap verilecektir.Türkiye  olarak Azerbaycan'ın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz.Gerekirse gönüllü olarak gidip cephede savaşacağız”şeklinde konuştu.

Ünsal, Iğdır Azerbaycan Evi Derneği olarak kardeş ülke Azerbaycan'ın yanındayız ve savaşa da hazırız. Azerbaycan'a başsağlığı dileğinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.