Ünsal Kırtasiye Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Ücretsiz Deneme Sınavı Kitabı Dağıttı

Ünsal Kırtasiye Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Ücretsiz Deneme Sınavı Kitabı Dağıttı

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı ve Ünsal Kırtasiye sahibi Serdar Ünsal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ücretsiz deneme sınavı ve kaynak kitap dağıttı.

A+A-

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şerefine deneme sınavı ve kaynak kitap dağıtan TADDEF Genel başkan yardımcısı ve Ünsal Kırtasiye sahibi Serdar Ünsal,”29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  bizim en güzel milli bayramımızdır.

Atatürk’ün bize miras bıraktığı  bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin en büyük sembolü olan Cumhuriyetimizin 98. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.Aziz milletimizin canını ve malını ortaya koyarak kazandığı Cumhuriyetimiz,
hürriyetimizden ve egemenliğimizden asla vazgeçmeyeceğimizin tüm dünyaya ilan edildiği gündür.

Bu günün şerefine bin adet deneme 100 adet kaynak ders kitabı dağıtıyoruz.Öğrencilerimiz okusun bilgilensinler .Cumhuriyetimize sahip çıksınlar.Cumhuriyetimizi Çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracak olan gençlerimizidir. “dedi.

Deneme sınavı ve kitap alan öğrenciler de ”Ünsal kırtasiyeye ve  TADDEF (Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu) Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal’a teşekkür ederiz..”dediler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.