Unutamayacakları Bir Ders Verildi

Unutamayacakları Bir Ders Verildi

Çameli Kaymakamlığı tarafında organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde ilçe halkı “Unutmadık, Unutturmayacağız" ‘’ Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez sloganları ile meydanlarda nöbete tuttu.

A+A-

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün 2. Yıldönümünde demokrasi şehitleri ve tüm şehitler için vatan nöbeti Çameli’de sürüyor. Çameli’nde saat 21.00’de başlamış olan Denizli Mehteran ile beraber Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşünün ardından Çameli Belediye Parkında Demokrasi Nöbetine başlandı. Programa saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlandı ve ardından duaların okundu. Çameli Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamının konuşması, 15 Temmuz’la alakalı kısa film ve sinevizyon gösterimi yapıldı Çameli Belediyesi Park Bahçesinde yapılan Programa başta Kaymakam Vk. Ali Şanlıer ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan olmak üzere bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

Başkan Cengiz Arslan, 15 Temmuz gecesinde meydana gelen menfur girişimi canları pahasına püskürten büyük Türk Milleti’nin; FETÖ/PDY terör örgütü ve işbirlikçisi olan örgütlerle onları destekleyenlere hiçbir zaman unutamayacakları bir ders verdiklerini belirtti.

15 Temmuz’u unutturmayacağız’

Çameli halkının 15 Temmuz’da milli iradelerine sahip çıktıklarını anımsatan Başkan Cengiz Arslan , 15 Temmuz’da halkın cuntacılara, hain FETÖ terör örgütüne, büyük bir cesaretle, tankların önlerine yatarak, hayatlarına hiçe sayarak  direndiklerini ve bu vesileyle şehitleri rahmetle andığını, gazilere de sağlık ve şifalar dilediklerini belirtti.

15 Temmuz darbe teşebbüsünün 2. yılı dolayısı ile gerçekleşecek 3 günlük nöbet tutma etkinliği 16 Temmuz Pazartesi gece yarısında tamamlanacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.