Unutmayın!..30 Nisan 2018 Pazartesi Günü Son

Unutmayın!..30 Nisan 2018 Pazartesi Günü Son

5510 sayılı Kanuna eklenen ve 1 Nisan 2018’den itibaren yürürlüğe girecek olan Ek 17. Madde ile işverenlerin kullanmadıkları prim teşviki, destek ve indirimlerinden yararlanmasının önü açıldı.

A+A-

5510 sayılı Kanuna eklenen ve 1 Nisan 2018’den itibaren yürürlüğe girecek olan Ek 17. Madde ile işverenlerin kullanmadıkları prim teşviki, destek ve indirimlerinden yararlanmasının önü açıldı. 1 Nisan’da başlayacak uygulama, 30 Nisan 2018 Pazartesi günü son bulacak.

Emek yoğun sektörlerin başında gelen tekstil sektörü için bunun önemli bir imkan olduğunu dile getiren Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Özellikle sanayicilerimizin dikkatle incelemesi gereken ve mali müşavirlerine danışması gereken bir konu. Daha önce bir basın bülteni ile konu hakkında değerlendirme yapmıştık ama Denizli Sanayi Odası’nın yapılan son meclisinde konu gündeme gelince tekrar üyelerimize detaylı bir bilgilendirme maili gönderdik.” dedi.

Piyasada dolaşan birçok danışmanlık şirketinin olduğunu belirten Keçeci, “İş adamlarının seçecekleri danışmanlık firması konusunda da dikkatli olmasını tembihledi. Danışmanlık şirketlerinin kullandığı yazılımlar aracılığıyla iade alınacak tutarı tespit ettiklerini ancak önemli olanın bu tutara uygun bir düzeltme beyannamesinin hazırlanması olduğunu belirten Keçeci, “Her işte olduğu gibi bu işte de uzmanına danışmak önemli. İş adamlarımızın gerek danışman şirketlerle görüşme yaparken gerekse sonraki aşamalarda mutlaka mali müşavirleriyle birlikte hareket etmesi gerektiğini hatırlatmak isterim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.