Urem: 'Pamukkale'nin Adı Değişmeli'

Urem: 'Pamukkale'nin Adı Değişmeli'

DSP'nin 31 Mart yerel seçimlerindeki adayları bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan toplantı ile tanıtıldı.

A+A-

DSP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Yusuf Urem burada yaptığı açıklamada ilçede meydana gelen cinayet, uyuşturucu ve benzeri olayların uluslar arası bir değer ve kültür mirası olan Pamukkale'nin imajını zedelediğini belirtti ve kendilerine görev verilirse burada isim değişikliğine gideceklerini söyledi.

DSP İl Başkanı Volkan Çobanoğlu. 31 Mart yerel seçimlerine Denizli Büyükşehir'de Yaşar Kayrakçı Merkezefendi'de Emin Çetin ve Pamukkale'de Yusuf Ürem ile katılacaklarını açıkladı.

Yerel seçimde 19 İlçenin tamamında aday göstereceklerini bildiren Çobanoğlu. 2015'ten bu yana 31 Marta hazırlandıklarını, genç ve yeni yüzler ile söylenmeyenleri söyleyecek isimlerle halkın karşısına çıkacaklarını kaydetti.

Çobanoğlu. DSP'nin seçim bildirgesinde insanları mutlu kılacak ve refahını artıracak projelere yer verildiğini, bunların Sevgi Kent. Halk Kent. Bilim Kent. Doğa Kent. Kültür Kent. Hukuk Kent. Üreten Kent. Güneş Kent. Köy Kent ve Akıllı Kent olduğunu söyledi.

Hak Ettiği Yerde Değil

DSP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yaşar Kayrakcı. hep halkın içinde, halktan birisi olduğunu, mücadeleden yılmadığını. düştüğü zamanların da olduğunu ama ayağa kalkmasını bildiğini söyledi. Kayrakcı. "Ülkemi, bu şehri çok seviyorum. Benim şehrime yazık oldu. Sorunlar dile getirilmiyor. Bu şehir hak ettiği yerde değil. Köy mü kent mi belli değil" dedi.

İsmini Değiştireceğiz

DSP Pamukkale Belediye Başkanı Yusuf Ürem de şehirlerin kocaman köylere dönüştüğünü, binalar yapıldığını ama içinin insanla doldurulamadığını ifade etti. Pamukkale ile ilgili projeler hazırladıklarını belirten Ürem, "Pamukkale bizimle kültürün, sanatın, turizmin başkenti olacak ismini değiştireceğiz. yeni ismini de halka sorarak belirleyeceğiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.