Urhan: Seçimin Kazananı DEGİAD

Urhan: Seçimin Kazananı DEGİAD

Denizli Genç İş Adamları Derneği 27. olağanüstü genel kurulunda rakibi Esra Kasapoğlu Ünlü’nün önünde zafere ulaşan 14. Dönem Başkanı Hakan Urhan teşekkür mesajı yayımlayıp, yeni dönem hedefleriyle alakalı açıklamada bulundu.

A+A-

Başkan Urhan paylaşımında, yoğun bir süreçten sonra, önceki akşam bir seçimin daha geride kaldığını, evvela seçimde rakipleri olan ama ebedi dostları ve arkadaşları olan Esra Kasapoğlu Ünlü’ye, tüm nazikliği ile seçimin saygı çerçevesinde geçmesine vesile olduğundan ötürü çok teşekkür ettiklerini, bu seçimin diğer STK’lara da örnek olacak centilmenlik ile tamamlandığını düşündüklerini, bu görevde başarılı olacaklarına inanmış olan, güvenen, tüm samimiyetleri ile yanlarınızda duran dostlara, ailelere ve DEGİAD'ın saygıdeğer üyelerine ve geçmiş dönem başkanlarına teşekkür ettiklerini dile getirdi.

“Şahsım ve ekibim bu yükün altından kalkacağız.”

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, yeni dönem ile beraber DEGİAD üyelerinin öncelikli olarak bir aile şeklinde hareket edeceklerini belirterek, önceliğin üyelere dokunup, iletişim durumunda olarak, derneğin yalnızca kağıt üstünde değil, hayatın tüm alanlarında dayanışma, özveri ve çalışmalar ile şehrin gelişimi namına var olmak istediklerini, şahsı ve ekibinin bu yükün altından kalkacağını, birbirinden değerli yönetim kurulu üyesi dostları ve üyelerinin olduğunu, Denizliyi, ülkeyi en iyi noktaya getirecek projelerin içinde olacaklarını dile getirdi.

“Seçimin kazananı DEGİAD”

Seçim neticelerinin Denizli iş dünyası namına da Mühim neticeleri getirdiğine dikkatleri çeken DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, seçimin kazananının DEGİAD olduğunu ve DEGİAD’ın heprkesin altında bir araya geleceği çatı olduğunu belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.