Üstümüze Düşeni Yapmak İçin Çalışıyoruz. 

Üstümüze Düşeni Yapmak İçin Çalışıyoruz. 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi online bir şekilde yaptığı toplantıdan sonra yazılı bir açıklamada bulundu.

A+A-

Toplantı sonrası yapılan açıklamada, bilgi kirliliğini engellemek için herkesin işinin başında olduğu belirtildi ve "siz evde kalın biz size haber veririz" ifadeleri kullanıldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri Covid-19'dan korunma tedbirleri kapsamında online bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda mesleki zorunluluklar nedeniyle sahada olan meslektaşları için tedbirlerin önemine vurgu yapılırken, toplantının ardından yazılı bir basın açıklaması yayınlandı. Yapılan açıklamada "Tüm dünyanın etkisi altında olduğu koronavirüs salgını maalesef ülkemizde de önü alınamaz hale geldi. Son yapılan açıklamalara göre ülkemizin maalesef  bütün illerinde covid-19 pozitif vakaları mevcut. Denizlimizde de dün itibari ile 81 vaka tespit edilirken, 2 vatandaşımız da yaşamını yitirmiştir. Bizler de gazeteciler olarak durumu kaygıyla takip ediyoruz. 
Ülkemizde ilk pozitif vakanın tespit edilmesinden bugüne dek tüm önlemleri her aşaması ile teker teker uyguladık. Halkımızın sokağa çıkmaması, evlerinde kalması ve toplu yaşam alanlarının mecburi sebeplerden dışında kullanılmaması için gazeteciler olarak üstümüze düşeni yapmak için çalışıyoruz. 

En Büyük Misyon

Gerek Denizli, gerek Türkiye için ‘halkın yanlış bilgilendirilmesinin önüne geçmek’ bu dönemde en büyük misyonlarımızdan biridir. Gazetecilik mesleğinin ilkelerine aykırı ve duruşumuzu  zedeleyecek her türlü durumdan uzak kalmak için katbekat çabaladığımızı paylaşmak istiyoruz. Vatandaşlarımıza vereceğimiz bilgilerin öneminin her zaman olduğu gibi bugün de farkındayız. Sahada vatandaşlarımızın ve ülkemizin en doğru bilgiye ulaşması için mesleğimizin onuruna yaraşır bir şekilde çalışıyoruz. 

Bizler bu süreçte doğru bilgilendirme için gazetecilik mesleğimizi sürdürürken, vatandaşlarımızdan tek isteğimiz evde kalmaları ve uzmanların belirtmiş olduğu kişisel korunma tedbirlerine uymalarıdır. Sesimizin ulaştığı her yere bir kere daha sesleniyoruz: Siz evde kalın, biz size haber veririz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.