Üzüm Festivali Hareketli Başladı

Üzüm Festivali Hareketli Başladı

Bu sene 23.sü organize edilen Buldan - Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali’nde ilk akşam sahne Ömür Gedik’indi ve Gedik herkesi coşturdu.

A+A-

1,5 Saat Sahnede Kaldı

Buldan - Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali başladı. Bu sene 23.sü Yapılan etkinliklerde ilk gece Ömür Gedik kalabalık bir topluluğa şarkılarını söyledi ve  söylemiş olduğu şarkılar ile izleyenlere unutamayacakları anlar yaşattı. Hemen hemen 1,5 saat boyunca sahnede kalmış olan Gedik’e, konser bitiminde bir sepet üzüm, ve şal hediye edildi.

Buldan’ın Gezmek İstiyorum

Buldan ilçesinde gelmeden evvel Buldan ile alakalı bazı bilgiler aldığını dile getiren Ömür Gedik, Buldan’ın doğa harikası Yayla Gölü’nü gezmeyi, Balcan - Soğan yemeğinden yemeyi ve buraların doğal yerlerini görmek istediğini, ama şimdilik zamanının kısıtlı olmasından ötürü bunun mümkün olmadığını, daha sonra müsait bir zamanda bir daha gelip bunları yapmak istediğini dile getirdi. Konserin ardından da açıklamalarda bulunan Ömür Gedik, çok coşkulu bir kalabalığın kendisini yalnız bırakmadığını, konserden ve burada olmaktan mutlu olduğunu, kalabalığın kendisini evinde gibi hissettirdiğini, imkan olursa başka zaman yeniden burada konser vermeyi çok istediğini ve kendisine burada konser yapma imkanını sağlayan herkese çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Konsere katılımda bulunan vatandaşlar da çok güzel bir akşam geçirdiklerini ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.