Üzüm Festivali’nin Finalini Havva Öğüt yaptı

Üzüm Festivali’nin Finalini Havva Öğüt yaptı

Bu yıl 26.sı düzenlenen Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali finalini Havva Öğüt yaptı.

A+A-

Havva Öğüt seslendirdiği hareketli şarkılarla Yenicekentlilere unutamayacakları bir akşam yaşatırken, Üzüm Teşvik Yarışması'nda dereceye giren Yenicekentli üreticiler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Buldan Belediyesi tarafından bu yıl 26.sı düzenlenen Yenicikent Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali’nin finaline, Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Ak Parti Sarayköy İlçe Başkan Yardımcısı Nazife Yılmaz ile Yenicekentliler katıldı.

Çakır Özcan Orkestrası’nın fasıl dinletisi ile başlayan üzüm festivalinin 3.günü, Yenicekent’in en güzel üzümünü yetiştiren üreticiler ödüllerini aldı.

 

Buldan Belediyesi ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada, Teknik personellerden oluşan jüri üyeleri tarafından, üzümün kalitesi, bağların düzeni ve kullanılan ilaç ile gübre kıstas alınarak yapılan değerlendirmede 1.olan Serdar Ekici ödülünü Kaymakam Turan Erndoğan’ın elinden aldı. Yarışmanın 2. Refik Demirkan’a ödülünü MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, 3.Gökhan Karacan’a ise ödülünü Ak Parti Sarayköy İlçe Başkan Yardımcısı Nazife Yılmaz verdi.

 

FİNALİ HAVVA ÖĞÜT YAPTI

Türkiye’nin sevilen sesi Havva Öğüt, seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla Yenicekentlileri coşturdu. Yenicekentlilere unutamayacakları bir festival yaşatan Havva Öğüt’e Buldan’ın geleneksel el dokuması şal hediye eden Başkan Şevik, organizasyon Birol Karataş ile eşsiz sunumu ile festivale renk katan Melis Küçüköner’e çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.