Vadi Parkı Mahallenin Çehresini Değiştirdi

Vadi Parkı Mahallenin Çehresini Değiştirdi

Denizli'nin Sevindik Mahallesi'nde yapılan Vadi Parkı; 92 bin metrekare içinde yer alan sosyal, kültürel ve spor alanları ile bölgenin çehresini değiştirdi.

A+A-

Sevindik Vadi Parkı'nda bulunan giriş meydanı, yaprak bitki gösteri alanı, kafeterya, seyir terasları, tarih bahçesi, mini golf alanı, spor ve paintball alanı gibi çok sayıda tesis; ziyaretçilere farklı alternatifler sunuyor. Özellikle çocuklar için hayata geçirilen oyun treni, paten pisti, yeşil labirentler, macera alanları, tırmanma oyun alanları, jimnastik platformu gibi yapılarla eğlenceli bir şekilde vakit geçirilen parkta; ayrıca koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, dinlenme alanları, şelale, kelebek vadisi ve otopark alanları yer alıyor. Sevindik Vadi Parkı; misafirlerine sosyal, kültürel ve spor alanları gibi farklı seçenekler sunarken, ziyaretçiler aynı zamanda parkın yeşil alanları sayesinde doğa ile baş başa kalma imkanına kavuşuyor. 

Halkı farklı alternatiflerle tanıştırmak için son 10 yılda çok büyük projeler ürettiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, "Sevindik Vadi Parkı, bünyesinde bulunan tesislerle bölge halkı için alternatif seçenekleri doğa ile buluşturan Denizli'nin büyük parklarından biri oldu. Vatandaşlarımız bir yandan çeşitli spor dallarını öğrenirken, diğer yandan eğlenme imkanı da buluyor" dedi.

Yazar Emine Supçin ile Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça ile yaptığı ''SIRADIŞI'' Bu proğramı mutlaka izlemelisiniz...AŞAĞIDAKİ LİNKİ Tıklayarak izleyebilirsiniz...


AKİSHABER TV - SIRADIŞI / Emine SUPÇİN

http://www.youtube.com/watch?v=o_xErICSH3M

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.